Profu de fizica e de groaza. ii spunem Ceasca sau Deshumel. Isi invata lectia acasa omu', vine si reccita 30 de minute, 20 de minute asculta. Daca il intrebi ceva se face ca nu aude, il intrebi de 10 ori si el nooo.
Cu siguranta nu imi placea fizica si profesorul, care era ceva de groaza 8-[ ...Inca am cosmaruri. 8-[
Matematica...cea mai urata materie posibila si cei mai ciudati profesori din lume
a 2-a este Franceza=cea mai gay limba din tot universul.....mai repede invat Klingoniana
Latina pe profa o urasc deci vine in clasa cu cafeaua si sandwich sau pizza si mananca in fata noastra cum poate sa faca asa ceva si eu sunt transferata si nu ma suporta imi zice vinitura doamne e asa idioata si mai sunt colegi transferati asa vb si cu ei si noaptea o visez si cand ma scoate la tabla si nu stiu ceva ma lasa sa stau la tabla pana se gata ora uneori si in pauza si asa face cu toti noi ai spunem ladysatan
Daca mananca in fata voastra, asta e un gest foarte urat.macar sa va lase sa mancati si voi pizza, in cazul asta.nu imi place nici exprimarea ei "vinitura", pacat ca asemenea profesori coboara nivelul scolii romanesti prin atitudinea lor nepotrivita.
Dar ar fi bine daca ar fi singura dar cati mai sunt si ink mai rai ca asta