| AvalohAlyn a întrebat:

Ce materie ti-ar placea sa predai la scoala?

292 răspunsuri:
| darkgirl58 a răspuns:

Biologie

| cosminpanait6 a răspuns:

Chimie

| shadovv a răspuns:

Matematica (v-viii) sau filozofie.

| RyGoLeTa a răspuns:

Buna!
Engleza si fizica.

| FataOreo a răspuns:

Franceza. Ca oricum profesori de franceza buni gasesti greu... sigh

| Idc12345 a răspuns:

Geografia,chimia,romana sau limbile straine

| Bezea a răspuns:

Relații Comerciale...

| selenahermy a răspuns:

Pai as alege intre biologie si engleza happy

| princess97 a răspuns:

Istorie

| MissxD a răspuns:

Engleza

| cristinna23 a răspuns:

Istoria sau psihologia

| EllyEllutz a răspuns:

Engleza.

| gmxromania78 a răspuns:

T.I.C. (Technologia Informatiei si a Comunicatiilor)

| Kraxy a răspuns:

Sport smug Aşi face puţin mişto de copii laughing

| PяĬɔhĬηĐεℓ a răspuns:

Matematica :X.E materia mea preferata.La clasele...i-vii sau chiar si la liceuwinking

| OtakuForever a răspuns:

Istoria

| scumpik99 a răspuns:

Buna.Mi-ar placea sa predau o materie aparte,care nu se practica in scoli,totusi as vrea sa o introduc.Mi-ar placea sa predau un fel de materie, prin care copii se cunosc intre ei dar si pe sine, isi dezvolta aptitudinile, comunica, isi spun problemele specifice.As preda un fel de psihologie, unde in aceea ora elevii pot dicuta liberi, spun tot ce le framanta.In aceea ora as incuraja scolarii sa spuna liberi ce nu le convine sau ce nu le place.Desigur,am mai observat profesori care vor ca uneori sa fie ore mai lejere doar ca nu le permite nici timpul si nici nu este in programa.As vrea sa introduc aceasta pshihologie in orele elevilor. Exista aceasta materie si se practica dar eu vreau sa fac alta mai speciala. Vreau ca la aceea ora copii sa se simta in largul lor, as vrea ca la aceasta ora sa fie si activitati distractive cum ar fi vizionara unui film sau diferite jocuri interactive. Vreau ca ora sa cuprinda si diferite activitati de lucru in echipa.Mi-as dori ca la aceasta oar elevii sa spuna tot ce le deranjeaza la scoala, de ce multi spun ca urasc scoala.Mi-as dori mult daca s-ar introduce aceasta materie si poate cand voi fi adult voi preda aceasta materie.

| xgd a răspuns:

Istoria, religia sau biologia love struck eventual bunele maniere ca incepand din clasa a 7-a unii se comporta ca niste [ nu zic ce ]

| Sebby a răspuns:

Psihologia big grin.
Este acea materie care o poti aplica oricand. In orice moment al vietii un proces psihic, activitatea psihica sau fenomenul psihic actioneaza. Ar fi dragut ca fiecare dintre noi sa stim putina psiho si sa ne putem controla atunci cand este cazul.

| Roar a răspuns:

Limba romana thinking

| roormaf12 a răspuns:

Informatica,clar...

| Thunderstruck a răspuns:

Muzica. P.s: Cine a zis religie, ar trebui sa corecteze si sa scrie "ortodoxism".In scolile din Romania nu se face religie.

| NOBODY a răspuns:

Sexologia

| bloodyhell a răspuns:

Muzica,istoria sau lb engleza.

| oliviaaa a răspuns:

Toate, uneori am impresia ca pot preda mai bine decit profesorii.

| ASimpleUser a răspuns:

Matematica de clasele V-VIII

| Miranda29 a răspuns:

Geografie

| huuu a răspuns:

Psihologia

| NaughtyGirl a răspuns:

Engleza love struck

| AllForOneTPU a răspuns:

Lb. franceza. Clar! Sunt foarte atasata de aceasta limba, de aceasta materie si as fi dispusa sa dau totul pentru a preda lb.franceza...

Întrebări similare