Auzi, daca predai stenografic eu ma inscriu la clasa ta de sexologie Nu de alta, dar daca ma iei cu teoria elementara eu adorm repede cu fruntea-n pix
Păi meditează-l pe Hombre, abia așteaptă! Tine-l și la ore suplimentare
Eu nu rad de necunostinta, decat daca e acuta si denota si un cumplit dezinteres.Nici eu nu stiu bine analiza, dar ma tarsai pentru un 7-8 daca intru bine in priza.Algebra,cel putin cea de a noua, ce-o faci tu, e extrem de usoara.De fapt, algebra e oricand usoara. Daca s-ar da BAC-ul la matematica doar din algebra, as lua si acolo ceva aproape de 10.
Am uitat, tu nu faci temele.Da' nu strica o jumatate de ora o progresie, un radical de ordin n, alea-alea. :))
Zi saru' mana pentru bastardul lui Opeth cu DT : http://www.youtube.com/watch?v=iRbnY8EK4Ew
- John!
-Yes, Sir!
-Spune-mi te rog, baia noastra are 2 usi?
-No, Sir!
-Ah, inseamna ca iar am facut pipi in sifonier...
Stil vestimentar, majoritatea se imbraca jalnic, incercand sa copieze ceva vedete si sa fie sexi... se poate si fara vulgaritate!
Atunci trecem direct la... advanced, să nu-ti mai pice capul. Eventual, să-si schimbe pozitia, na, coordonatele "geografice"
As incepe de la bazele fundamentale ale crestinismului pana la participarea la o slujba!
Geografia, care in scoala mi-a placut foarte mult, desenul, la care am talent, si religia, daca asta i-ar ajuta pe elevi sa Il cunoasca si sa se apropie de Dumnezeu