| Yparisa a întrebat:

Ce materii ați baga in școală și ce ați scoate? Eu as scoate istoria, e inutilă și așa nimeni nu învață nimic și se repeta incontinuu

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

și cu religia ce faci?

| Theo94 a răspuns:

Stii ce se intampla cu cei care isi uita istoria?
Daca da inseamna ca te duce cat de cat capul, daca nu...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Asta era special pentru a vedea ca se repeta istoria, mai ales zilele astea... sau chiar pentru a vedea ce materii sunt "inutile".

Sau, doar pentru ca nu iti place? Nu insinuez nimic, numai ca multi copii zic de anumite materii ca ar vrea sa nu le mai faca.

Hmmm, sa vedem. Nu cred ca as putea sa numesc o materie exacta. Cine sunt eu sa fac asta. Pana la urma, nu suntem experti intr-un domeniu, nu studiam ceva ce nu este exoteric, nu putem sa aducem viziunea clara si exacta asupra societatii de-a lungul a zeci de ani, incat sa zicem ca o materie este inutila sau nu big grin
Suntem doar niste oameni care ne dam cu parerea la astfel de lucruri.

Dar hai sa zic una, hmm. Era o materie, Ed. Civica parca. Nu stiu ce era cu ea :/

| J0B0MAT a răspuns:

Și româna, că și așa românii nu știu să vorbească și să scrie corect. De engleză, franceză și alte limbi nu mai zic.

| Mayhem666 a răspuns:

Doar pentru ca nimeni nu invata nimic, asta nu e motiv ca sa se scoata o materie.
Pe de alta parte, religie e absolut inutila in scoala. La scoala te duci sa inveti si sa devii indoctrinat.

| angelsforever a răspuns:

Eu as scoate religia, muzica si desenul.

| mgtow a răspuns:

As face sistemul invatamantului mai usor, contine multe tampenii fara rost in viata. Sa se bazeze mai mult pe realitate mai multa practica si mai putina teorie, omul trebuie sa se adapteze automatizarii conceptul de a dezvolta roboti si programe automatizate ca apoi omul de rand sa aiba un venit gratuit si consistent lunar (pentru ca robotul va munci in locul lui)