Etica-7
Psihologie-9
Sport mintal sau cum sa te aperi de... animale fara ca macar sa ridici batul-10
Geografia reactilor umane-5(prea imprevizibili)
Limba aparentelor-4
Educatia gesturilor-8
Filozofii umane-8
Matematica problemelor de zi cu zi-6
Gramatica injuraturilor-8
Chimia umana-8
Media:7, 30. Un elev modest
O sa absolv cand voi trece in alta lume.Si nici atunci probabil
Eu nu i-as spune scoala vietii, i-as spune intelepciune. Pentru a avea intelepciune trebuie sa fi trecut prin multe, pentru a trece prin multe trebuie sa fi inaintat simandicos in varsta. Media generala? Ma multumesc cu putin (chiar daca nu e bine, intotdeauna este loc de mai mult, important e sa exista veleitate), adica, nota 5, nota de trecere, nu m-am dat batut, nu am stagnat, mi-am indeplinit visurile. Nu voi absolvii niciodata, omul cat traieste tot invata. Ce rol au magnele daca in sinea mea sunt paraponisit!? Daca in acest caz m-ar lauda cineva, m-as simti insultat, pentru ca eu sunt constient ca n-am meritat.
Anonimule, doresc sa te vad. Sau ti-e teama sa discuti, ti-e teama sa nu te faci de rusine? Explica-mi unde am gresit, astept si argumente tangibile.
@Carmen ceva nu se leaga comunicare 10, relatii 9 prietenie 10 si familie 6? Inconsistenta.
@Dmonik stiu, numai in restante o tii O sa cresti tu mare insa, nu ma indoiesc!
Materiile scolii vietii?
Dezamagiri - 8
Speranta 9, 30
Invatarare din greseli 9, 89
Cazi si te ridici 11
Psihologie 9
Trecut 6 [ uneori cat pe ce sa raman corigenta ]
Familie 7, 5
Scoala inca nu s-a terminat deci unele materii inca nu au fost introduse, cat despre media generala, inca nu o pot calcula! Inca.
Relatii interumane -6 (picam daca nu era ultimul anul jumatate)
cunostinte generale -9, dar cui ii pasa?
atitudine - 6, 5
realism - situatie neincheiata
abilitati practice -6
calcare pe cadavre - 5
purtat de masti - 9
calcat pe principii cu modulele: pupincurism, compromisuri, pasat foarte tare de capra vecinului - 4
Chinuit trec, sau ma rog ne vedem la corijenta sau restante.
Paler, tu nu consulti un dictionar inainte de a arunca aceste cuvinte intr-o discutie? VELEITÁTE ~ăţi f. mai ales la pl. livr. Pretenţie nejustificată; ambiţie deşartă. [G.-D. veleităţii; Sil. -le-i-], SIMANDICÓS, -OÁSĂ, simandicoşi, -oase, adj. 1. (Despre oameni; astăzi fam. şi adesea peiorativ) De vază, distins, respectabil, ilustru, important. ♦ (Despre atitudini ale oamenilor, p. ext. despre lucruri) Care corespunde gusturilor alese, care satisface pretenţii rafinate, deosebite. 2. (Înv.; despre sume, cantităţi etc.) Considerabil, mare, important. – Din ngr. simandikós.
MadaAwwr întreabă: