Am mers la șef acasă și am zugrăvit 2 zile la rând și acum am ajuns acasă nu am muncit pe plajă 2 zile ca am mers la el acasă și acum am ajuns acasă și eu și fac dus și ma culc sau dacă mai pot stau pe TPU și ma duc să-mi iau ceva dulce și shaorma și mai trec pe la Anisia sa vad ce face sai iai câte ceva (pisica) am o pisica i-am pus numele Anisia și am sa merg sa vad ce face dacă are ce vre inima mâine merg tot la șef acasă saii termina de zugrăvit camera 2 și 1 și după am sa ma apuc de acoperișul lui trebuie schimbat tot acoperișul și după ce termin toate astea a zis că-mi face o surpriza și am spus ca nu vrea niico surpriza doar sa sa tine de cuvântul care mi-a dat i-am spus ca vrea de munca în Germania și mi-a dat Cuvântul lui ca în septembrie acolo am sa fiu după ce se termina totul aicia și dat și azi Cuvântul din nou și mi-a spus sa nu mai stau în suspans ca am sa fiu acolo și am sa muncesc alături de unul din membri din familia lui in construcții exactă muncă le care o iubesc și știu s-o fac cel mai bine și aștept sa fie septembrie sa merg la muncă.
Https://youtu.be/JaAWdljhD5o
https://youtu.be/tgIqecROs5M
Acum o jumătate de oră am gătit dovlecei pane ( de asta am avut poftă , e prima oară anul acesta când găteasc dovlecei, in orice mod - mai sunt și bio, din grădina, deci...
Anul acesta am vizitat județele Maramureș, Sălaj și Satu Mare.
Am de gând să (re)vizitez în viitorul apropiat Clujul și Timișoara.