Nu multi sunt de acord cu tine
Oooo, avem si pian. Asa mai merge. totusi ma intreb de ce posturile tale imi apar mereu dupa mult timp. Nu imi apare notificare ca ai postat dar postul este, airea.
Nu stiu, teroarea asta mi s-a inceput dupa ce mi-a trecut suspendarea.
De ce ai fost suspendat?
Zicea unul ca Hitler e bun la suflet si posta diferite intrebari cu poze de evrei morti si ma remarca pe mine intre ei, intr-un final am avut onoarea sa-i urez sa moara de cancer apoi am fost suspendat pe o luna.
Dupa cate am spus zilele astea, prevad ca iau si eu daca tu ai luat doar de la atat.
NoName e ok, s-ar putea sa te crute.
Tie si flori ti se pare "ok" asa ca nu te iau prea in serios la postul asta
Eu nu am nimic cu nimeni de pe TPU, nu port pica nimanui, mai ales pe net )))). Tu ai disputele tale. Nici macar cu Coquina n-am nimic, vad ca e ok pana intr-un moment.
De parca eu da. Daca era asa ( ceea ce sunt sigur ca crezi asta ) nici nu mai vorbeam noi doi dupa prima noastra discutie "amicala" :)). Dar fata de tine, eu nu suport oamenii praf si cu fite de vedeta. Uite aici, nu am facut misto sau insultat si mi-a dat ingore. PRaf. CIteste doar de la primul meu post
http://www.tpu.ro/......o-fata-si/
Tu ma inveti pe mine ce-i aia ''discutie amicala'' pe net?))) Vreau eu sa fiu cat mai serios, dar cand ne intalnim pe aici, se duce totul. Nu m-am suparat deloc cand ne-am contrat, ba chiar m-am distrat de minune, te astept si pentru runda 2 oricand vrei mata/
Nu sunt dusmanos, daca era sa fiu, aveai block din primele momente, dar nu sunt genul.
Fata de restul care le.-ai dat pana acum, asta e cea mai normala / buna . Nu cred ca e cineva care asculta ce dau eu sau poate mai mult de 10 secunde, dar eu ascult melodiile la toti. Chiar daca nu sunt genul meu.
Videoclipul imi aduce aminte de o carte din copilarie
Ce vrea' muschii si sabiile vecinului, aia ascult
https://www.youtube.com/watch?v=maGAmkQkA34
UnBroken2016 întreabă:
UnBroken2016 întreabă:
UnBroken2016 întreabă:
UnBroken2016 întreabă:
UnBroken2016 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: