anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce mesaj de Craciun sa le dau prietenilor?

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai daca iti sunt prieteni apropiati scrie-le cate un mesaj sincer, din suflet pentru ei. Daca nu ai inspiratie cauta pe net ca sunt destule. happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mess: Ahoo ahoo copii si frati, Ochii din calculator nu-i luati, Pe messenger sa intrati, La prieteni sa urati: La multi ani cu bucurie! Si un BUZZ sa îmi dati mie, Sau ignore sa-mi dati din prima, Ca n-am facut bine rima, Ia iesiti din invizibil, Ca doar eu sunt disponibil, Si nu mai stati voi cu BUSY, ca n-ai treaba ai iluzii, Nu mai fi tu smecher mare, Ca ai status cu emoticoane, De imagini ce sa zic... Parca-i fi un mare VIP, Cu DND nu ma lua, Ca ma doare undeva, Daca ti-a placut mesajul nu îti scarpina obrazul, Da-l si tu în continuare, Ca doar ai o lista mare.

| Delicacy a răspuns:

Nu sunt în măsura în care să-ţi spun asta pentru că nu sunt prietenii mei, ci ai tăi.De ce vrei să le spui ceva care nu îţi aparţine?
Până la urmă şi două cuvinte simple, dar spuse din inimă, vor conta pentru cei care într-adevăr ţin la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un e-mail.

| positivity a răspuns:

Găseşti foarte multe mesaje, pentru Crăciun/ revelion/ sau orice sărbătoare, pe google. Nu era mai simplu să cauţi pe net direct?
http://www.interferente.ro/mesaje-si-urari-de-craciun-pentru-prieteni.html

| December a răspuns:

Ceva sincer si simplu.

Întrebări similare