| RAY a întrebat:

Ce mesaj romantic am primit azi( Nu inteleg ce vrei de la mine ), voi ati primit mesaje de astea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei de la RDS îmi mai veneau... sau de la Telekom

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ai vreun crush si pe acolo

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Da, îmi reaminteau că am să cotizez... Materialiste, ce să zic.

Fi si tu fericit, nu fi trist, viata e frumoasa, poate anul asta te insori si tu

Șezi blând... aștept să moară "ahem... măi dragă"

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

O sa cotizezi berea de ai bauto

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Ai apărut Karaoke?

Mai bei ma multa bere?

Nepotule, vezi că e cam târziu să mai latri la ora asta pe la porți străine...

Omule, vorbim dupa ce-ti iese alcoolul din sange... pana atunci ai grija ce faci, vezi sa nu stai prea mult in soare ca te aprinzi si arzi ca benzin laughing

Copile, ești afectat puternic tu de frustrare dacă tot continui să-mi latri în ureche. Ești penibil și se vede de la depărtare. Stai cuminte că nu-ți dau ignore, te las să latri în continuare ca un maidanez fără stăpân printre picioare. Atât te duce mintea și pe tine, e de înțeles. Ia zii, vrei un os pentru efort?

Ma omule, nu te doare burta de la atata bere? laughing

Ham, ham? Nu te doare gura de atâta lătrat și capul de la atâta prostie?

| RAY explică (pentru raMLesS):

Dar de ce latri la costin man?

Pe tine nu te doare capul de la atata alcool? laughing

Ti a venit menstruatia, a?

| raMLesS a răspuns (pentru RAY):

Pai sa nu mai bea bere... rolling on the floor

Lasă-l in pace să latre săracu', dacă atât îl duce capu'. E frustrat că e cotei și încearcă să mă facă pe mine să-mi iau avertisment pe tema lui... Nu știe și el cum să se manifeste, dacă e redus, atâta poate. E genul copiilor ăia triști de Românica, ăia care cerșesc atenția publicului și încearcă să iasă în evidență pe baza altora, prin comparație să apară ei mai deștepți și mai interesanți, agațându-se de orice detaliu posibil și inventând tot felul de glumițe penibile sau laudă postească pe chestii fără merit, sau încercând să te aducă sub nivelul lor de prostie, acțiuni de astea din dotările standard ale tuturor oamenilor slabi și falși, din moment ce cu altceva nu au cum să se afirme. Lasă-l în pace să latre că e slab săracu și altceva până acum în viață nu a învățat. Nu a avut de ce, dacă a avut de interacționat numai cu alți papagali...

Nu vad rostul, macar daca ati vorbi despre ce am intrebat eu, dar asa e spam

Nici eu nu vad rostul... La ce ai intrebat tu ti-am raspuns. Cat despre papagal, nu stiu, a venit aici doar sa faca prezenta si sa latre la mine. Si daca-i place sa latre, eu nu-l pot opri.

Bai vorbeste calumea, si data trecuta ai facut la fel, cum iti permiti tu sa vorbesti despre familia mea si despre mine?

Tot la invenții penibile apelezi nepotule, nu te poți abține, îmi bagi acțiuni și vorbe în gură ca să te scoți tu mă papagale, tot aiurea latri? Vezi că ai început să faci spume. Despre tine îmi permit să vorbesc exact în consecința răspunsurilor tale pe care nu te-a invitat nimeni să le dai, unde nu ți-a dat nimeni de înțeles că trebuia să te bagi în seamă. Și totuși tu te-ai băgat în vorbă ca un agarici fără rost și fără invitație cu niște abjecții adunate din gunoi. Cât despre familia ta, nu s-a adus nici în discuție, latri ca un dezaxat când ar trebui să taci și văd că nu îți mai ajunge. Vezi-ți de comportamentul tău de copil fără minte mai bine și vezi că te-ai băgat în discuții aiurea și cu cine, unde și când nu trebuia. Cu mine să vorbești când am să te întreb ceva. Până atunci, ar trebui să stai liniștit în banca ta.

Vorbim maine cand iti iese alcoolul din sange rolling on the floor laughing

Gata man

Nu ma asteptam sa fie ca o muiere aflata la menstruatie

Deci ati baut impreuna... vezi maine dimineata cand te trezesti sa nu devi mahmur.

Tu fetito nimic decat apa cu lamaie

Mai latri mult papagale? Am vazut ca iti dadeai plamanii din tine nepoate sa-mi lasi mie mesaje orale in privat, care-i treaba te-a ajuns frustrarea cand ti-ai dat seama cat de penibil esti si prost? Radeau prietenii de tine, pardon, papagalii tai si a trebuit sa faci demo in fata lor? Esti terminat ma copile, ma apuca rasul. Tipi ca muierile alea isterice cand nu au parte de atentie. Ti s-a daramat lumea ca te-am vazut si te-am luat de prostul care esti, ti se intampla rar, sau nu ti s-antamplat vreodata si nu stii cum sa reactionezi? E o noutate pentru tine? Hai mai trimite-mi tu orale in privat ca esti comic, ar trebui sa faci stand-up. Nici n-are rost sa ma mai iau de tine, esti prea cotei, esti cantitate neglijabila... Esti trist tare tu asa cum esti, vai steaua ta. Latra in continuare la mine, dar vezi ca mai deranjezi si vecinii. Ai ramas fara argumente si te faci ca razi ca o "de-aia" razgaiata si in realitate rage prostia in tine si urli in mesaje orale inregistrate pe privat? Cat de penal poti sa fii ma copile oare? E distanta mare, latri tare de la distanta? Asa fac si cainii maidanezi ma, latra tare pana se rupe lantu'.

Ce prost e asta rolling on the floor Eu ii scriu cate o propozitie din 5-6 cuvinte si asta-mi da un eseu intreg rolling on the floor Inseamna ca am dreptate si il afecteaza, asta chiar trebuie' sa mearga la dezalcoolizare rolling on the floor laughing

31 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Nu,ca eu nu hartuesc lumea laughing)

| RAY explică (pentru SilentRain):

Ce sa faci daca imi plac fetele din rusia

| leiidinbanie7 a răspuns:

Vrea sa-i mai zici cum e cu poligamia.