Sunt mecanic de locomotiva dar momentan pilotez avioane ca nu au astia personal...
Sa-i vezi ce dragalasi sunt pasageri cand intru in picaj, toti tipa si dau din maini(banuiesc ca de bucurie), am tendinta de a ma ghida dupa liniile de cale ferata dar asta e imbin alcoolul cu placutul sau utilul cu alcoolul... whateverrrrrrrr
Daca-mi place? mor dupa meseria asta, chiar si dupa ce m-au suspendat eu tot mai fur cate unul sa-l pilotez...hai pa
Sunt profa de franceza. Ador copiii si-mi place la nebunie meseria mea, desi cam seamana a munca patriotica.
Eu am mai multe meserii:croitoreasa, manichiurista, acum sunt baby sitter, imi plac enorm copii, dar cel mai mult mi-ar fi placut sa fiu scriitoare si sper sa ajung candva
Eu sunt la scoala trec in clasa a 8
dar cand voi fi mare vreau sa ma fac psiholog
imi place sa ajut lumea
dar tu ce meserie ai?
Eu ar trebui sa ma las de calc si sa pun mana pe carte daca vreau sa devin sofer. daca nu "mersul pe jos e sanatos"
@nebundupatine esti un zapa... jur. ai niste raspunsuri tare shock.Meserie eu? Era sa fiu grafician...
@nebundupatine mi-a placut grav de tare rasp tau ...mai eu sunt agent marketing si-mi place foarte mult ceea ce fac
UnchiulRamiz întreabă: