anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce meserie aveti/vreti sa urmati in viata?

Răspuns Câştigător
| FrumusicaSufletista a răspuns:

De o fica buna, de o soție cuminte, de o mamă iubitoare, cred ca sunt cele mai bune meseriihappyTu?

35 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru raluk27):

Esti amuzanta chiar ce tim spus ca in 95% din cazuri barbatul castiga mai mult ca femeia, nu e afirmatie persoanala, e realitatea http://adevarul.ro/......index.html

daca tipul e printre cei 15% alfa si castiga egal cu ea va sta cu el, daca ea are 40 de ani si el 25 il tine doar pentru sex, ca si femeilor le place sexul, eu vorbeam de majoritatea, ca sunt barbati care fac sex pe gratis stiu asta, aia sunt alfa care emit atractie imediata

https://ro.wikipedia.org/wiki/Om
Omul (Homo sapiens sau Homo sapiens sapiens) este unicul membru existent din clada Hominini, o ramură a familiei Hominidae caracterizată prin postura verticală și locomoție bipedă; dexteritate manuală și utilizare avansată a uneltelor; și în general posesori ai celui mai complex creier și structură a organizării societății.[3][4] Biologii consideră că toți oamenii de azi sunt membri ai aceleiași subspecii numite Homo sapiens sapiens. Generic, oamenii sunt denumiți „rasa umană" sau „omenirea", iar membrii săi sunt cunoscuți ca „oameni" sau „ființe umane".

| raluk27 a răspuns (pentru RAY):

Tu nu discuti cu argumente. Ai citit doua articole mari si late, scrise de niste cretini, si ai câteva idei fixe (extrem de putine), pe care le postezi pana la obsesie. Nu ai argumente pentru a sustine ceea ce afirmi. Te contrazici de la o postare la alta.
Barbatul ofera cadouri pentru ca vrea el, pentru ca din start pleaca de la premisa ca un cadou rezolva orice. Iar asta il discrediteaza din start. Nu ii baga nimeni mana in buzunar. Iar daca sare din prima cu "atentii", fara sa vorbeasca inainte, din nou, problema este la el. Pentru că :
1. Prin asta demonstraza ca in afara de cadouri nu are altceva de oferit
2. Isi alege gresit tipe care fac sex in schimbul cadourilor.
Este o greșeală imensa sa generalizezi. Si stii de ce cumpara cadouri? Pentru ca nu mai sunt cum erau, pentru că nu pot curta o femeie cu fapte, cu gesturi, cu vorbe frumoase, pentru ca isi bat joc, pentru că nu se tin de cuvant. Lucrurile astea presupun un minimum de efort pe care nu sunt dispusi sa-l faca. Si atunci, poftim cadou!

Eu spun sa terminam aici, ti-am spus realitatea ramane realitate

| raluk27 a răspuns (pentru RAY):

Dude, mi-ai dat linkul unui articol, in care se menționează faptul ca femeia castiga mai mult. laughing Si asta e o realitate pe care trebuie sa o acceptati: ca barbatii nu mai au "ascendentul" castigului asupra femeii. Iar daca e sa vorbim la nivelul de studii superioare, femeile castiga la fel sau chiar mai mult. Poti castiga bine si la 25 de ani. Nu e musai sa ai 40
Daca tu crezi ca valoarea unui partener se apreciaza in functie de cat castiga si sustii in continuare, fara argumente ca "barbatul plateste pentru sex", nu e de mirare ca pe oameni ii consideri animale.
Apropo, ai gustat niste Pedigree? Par delicioase. Cunosc multi caini dornici sa-si imparta culcușul.

Nu ai inteles nimic din ce am scris, nb

Întrebări similare