| noname_1116 a întrebat:

Ce motiv ai avea sa incepi sa plangi?

13 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Acum? depinde ce se iveste
Si asa ma supar e cam repede.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Orice lucru care mă atinge la inima dar care să nu mi se întâmple mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de stare uneori plâng fără motiv sau din nimicuri alteori poți sa îmi faci ce vrei ca nu plângbig grin

| Silvia a răspuns:

Ma doare ceva, m-am certat cu cineva, am nervi.big grin
Acum nu am niciun motiv...sau poate. O sa il vad maine pe profu` de mate si daca s-a uitat pe teza mea e jalelaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi as plange acum, daca as vedea un film care sa ma impresioneze(mai ales finalul) sau daca ma apuc sa povestesc cu prietenii de ce faceam anii trecuti, apoi cand ajung acasa numai la asta ma gandesc si abia ma opresc din planssadsad. ie rest nu m-ar face nimic sa plang deoarece problemele sentimentale le tin in mine si nu ma zmiorcai niciodata.winkinghappy

| Ana a răspuns:

Da cate nu as avea sad

| Razvan a răspuns:

Sa plang thinking
Nu stiu.Am mai multe motive sa ma enervez decat sa planglaughing

| arysa a răspuns:

Prietenilor putin le pasa de soarta mea. I-am zis unei prietene saptamana trecuta ca ma simt foarte singura si deprimata si nu mi-a dat pana acum macar un beep/mesaj sa vada cum ma mai simt. Asta este, fiecare isi urmeaza in viata propriul interes.

| Arthur a răspuns:

De bucurie sau de tristete?batting eyelashes

| DeniSa_9048 a răspuns:

De obicei din cauza cuiva, sau a unui lucru care m-a deranjat foarte tare...De obicei plang foarte repede din orice motiv...

Nu suport sa fiu deranjata de lucrurile pe care nu le suport...

Urasc sa mi se reproseze un lucru, sa fiu contrazisa.Deci daca stiu ca lucrul pe care il spun e corect...nu suport sa imi zici ca nu e asasad...Ma enervez foarte repede.si pun la suflet orice mica greseala.De obicei nu iert usor pe nimeni in afara de persoana iubita si parinti.In rest iert mai greu happy

Acesta e raspunsul meuhappy

Pa-pa

| Lora_6439 a răspuns:

thinking Eu pot sa plang si fara motiv laughing

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Vestile proaste...

Le urasc!
laughing

| ÅñdRa a răspuns:

Dezamagirea
si atunci cand li se intampla ceva rau parintilor, iubitului, bunicilor si tuturor persoanele la care tin

Întrebări similare