Nu inseamna ca omu ala e nefericit, ci ii place sa faca ambele activitati si sef raion si detectiv, asa ca le face pe rand.
Si normal ca pentru meserie de detectiv, se imbraca asa cum se cere.
Detectivi particulari in zilele noastre? Atat timp cat nu lucreaza pentru FBI, nu stiu ce sa zic.
Sa stii ca daca incearca sa "spioneze" vecinii, nu se pune... tot ca exemplu
De altfel, nu exista vieti duble, exista doar una... pe care o traieste o persoana, iar daca ar fi sa ma leg de cazul spus de tine. Dar daca chiar ar face cineva asa, probabil doar ar "crede" ca duce o asa viata.
Numai bine!
E simplu, omului ala ii place si sa fie sef de raion dar si detectiv, si e normal ca pentru functia de detectiv se echipeaza ca atare, deci are doua job-uri cum s-ar zice, in acelasi timp, nu conteaza ca se intelege bine cu lumea si castiga bine ca sef de raion.
E cum am auzit eu prin afara, ziua tipa era inginera sau profa, noaptea era pprostituata.
Chiar dacă ai un job bine platit, un al doilea job nu strica, mai ales daca ai aptitudinile necesare, detectivi particulari nu se camuflează asa, folosesc alte metode, cunosc personal pe cineva cu acest job. E un job că oricare altul. Cunosc pe cineva care are firma si lucreaza că detectiv particular. De regula e angajat de către o persoană care bănuiește că este înșelat de partener
Cand/daca se intampla asa ceva, inseamna ca acea persoana nu e fericita cu viata "normala" pe care o duce si simte nevoia de mai mult.
Adrenalina din viata dubla sau fuga dupa adevar, sau dorinta de a face altceva pentru ca ii place.
Tomboygirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: