| danyyyel a întrebat:

Ce muzica ascultati? De ce o ascultati? Ce sentimente, stari va creaza? Si niste cantareti de muzica respectiva ar fi foarte bine...
Mie imi place rock'ul simplu ma linisteste si canteriti ar fi : HIM, Three Days Grace(va sfatuiesc melodia "Pain", etc e super... iar manele nu le ascult nici mort imi zgarie urechilebig grin
Si ca sa inchei raspund la gandurile voastre NU'S EMO...

Răspuns Câştigător
| nasta4f4 a răspuns:

Daca asculti rock nu inseamna neaparat ca esti emohappy...si eu ascult rock, mai mult alternative, nu imi place hard-ul...
Trupe...ador The killerslove struck, HIM, Within Temptation, Green Daylove struck, Linkin Park, 30 seconds to Mars, My Chemical Romance, Good Charlotte, Evanescence, Gorillaz, Muse, Nightwish, Placebo si mai nou Hollywood undead care sunt mai underground si injura la greulaughing(incearca de la ei Turn Off the lights sau The natives)
Cat despre manele, nu vreau sa supar pe nimeni, dar mi se par de prost gust si sunt neascultabilehappy

8 răspunsuri:
| thehope a răspuns:

Hmm...ascult muzica in functie de starea pe care o am in momentul respectiv(in general ascult rock) si ca sa dau cateva exemple... daca sunt mai binedispusa ascult Three Days Grace - Never too late, Within temptation - Forsaken, Sonata Arctica - Letter to Dana... daca sunt nervoasa ascult Cradle of filth - Nymphetamine, Within temptation - What have you done, Sirenia - The path to decay... iar daca sunt trista Within Temptation-Memories, Forgiven, Bittersweet, Sirenia - Save me from myself, Nightwish - While your lips are still red, Silentium - Unbroken, Rascal Flatts - What hurts the most ...si multe altele happy

| ViVi a răspuns:

Mie imi place de michael jackson si de celion dion love struck ador melodile ei sunt unele triste dar sunt superbawinking

| angella1972 a răspuns:

Am descoperit de curand muzica franceza, ascult in primul rand LARA FABIAN, GAROU SI CELLINE DION, albumele sale in franceza. daca vrei cauta lara fabian-je t aime si vei vedea despre ce vorbesc

| aNgeLitoOqueviVeEneLinFierNomArIA a răspuns:

Buna! pai sa incepem cu inceputullaughing Fiecare cu gusturiile lui... stii cum e. si mediul in care cresti iti afecteaza gusturiile ma intelegi dar pe parcurs iti dai seama ce iti place tie intr-adevar... De exemplu la mine in casa se ascultau manele...si bineinteles am preluat si eu... dar acum sincer nu mai ascult cum ascultam inainte ci foarte rar si nu orce melodie...pentru ca sunt foarte multi manelisti care nici macar nu canta...in fine... Ascult mai mult nane, nimeni altu`, criss blaziny...etc...in general ascult cam orice gen... dar care exprima...versuriile pentru mine sunt foarte importante dar pentru multi tot ce conteaza e instrumentalul beatul...si nu e de bine din cauza asta avem doar de pierdut industria muzicala se transforma intr-o prostie... ce e instrumental asculti ok si apreciezi dar ce contine versuri...incerci sa le intelegi sa le simti...parerea meabig grinbig grin nu sunt cocalara emo sau mai stiu eu ce...sunt un om o fata o femeie cum vrei s`o iei care asculta tot ceea ce exprima un vis o realitate...nimic mai mult... Asta sunt eu si nimeni nu ma poate schimba! straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general trance...
Imi plac foarte mult Erick Morillo, Armin van Buuren, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Tiesto etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eo sincer urask rokul nu emana nici un sentiment, e varza, eu prefer manelele da nu orce fel de manele, mie imi plac manelele care iti da un sentiment de tristete, si cand le askultzii gandul iti zboara departe,,,,, departe,,,,,,, la iubirea ta! incearca sa askultzii si uh niste manele, scuze nu te supy pe mine! pop. DAR eu ti-am spus preferinta mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eo sincer urask rokul nu emana nici un sentiment ,e varza,eo prefer manelele da nu orce fel de manele,mie imi plak manelele care iti da un sentiment de tristete ,si cand le askultzii gandul iti zboara departe,,,,,departe,,,,,,,la iubirea ta! incearka sa askultzii si uh niste manele,scz nu te supy pe mn! pop.DAR yo ti-am spus preferintza mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ascult orice gen de muzica dar nu ascult orice si aleg ce frumos. conteaza foarte mult versurile. Chiar si manele ascult dar nu cu versuri banii si bauturi. Cu versuri de dragoste. Niciodata despre orice nu vorbesc in general, nu stiu cum se zice nu fac generatie asta nu e frumos nici nu e corect. Muzica = Dragoste, daca nu intelegi nimic sau nu simti asta nu e muzica... Turan