Asculti Nirvana
Kurt Cobain in imaginea ta de profil.
Iubesc rock-ul si urasc muzica electro-house si alte derivate ale ei pentru ca nu-mi transmite nimic.
Ascult (cu plăcere) ceea ce mă mişcă şi rezonează cu muzica din mine.
Nu ascult (cu plăcere), evident, restul.
http://www.tpu.ro/......aRUz6EszOo
Ascult o varietate destul de mare de muzica. In general, criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca (nu pe toate deodata, desigur) sunt: sa aiba un mesaj cu care sa rezonez, sa fie muzica in adevaratul sens al cuvantului, pentru care s-a depus un efort, de preferat in care se utilizeaza instrumente reale, sa imi creeze o anumita stare, placuta sau neplacuta etc. Cateva genuri si subgenuri: heavy metal, melodic death metal, folk metal, black metal, symphonic metal, doom metal, dark ambient, chillout, Goa trance, old school rock, clasica, Celtica, Ebraica, ambientala, jazz etc. Genurile de muzica ce nu imi plac sunt cele care nu indeplinesc nici macar un criteriu dintre cele pe care le-am enumerat mai sus - cele cu versuri cliseice, care nu transmit nimic, muzica electronica creata pe banda, manelele etc.
Ascult mai multe genuri de muzica in afara de manele pentru ca astea chiar nu le suport
Cel mai des, rock/metal.
Nu cred ca pot gasi un motiv mai bun decat, pur si simplu imi place.
Nu-mi place muzica extrem de lenta, insa nici cea atat de rapida incat devine indescifrabila.
Ascult orice gen de muzica, populara, hard rock, manele, muzica electronica si chiar manele. Fiecare are o anumita frumusete!
Dar ador muzica simfonica, sa zicem culta (ca sa nu jignesc pe cineva).
Http://www.tpu.ro/......pOSxM0rNPM
Desigur,asta nu-i nimic din ce ascult eu, dar cel putin iti faci o idee.
Ascult mult rock/metal ce-o fi.
Nu-mi place muzica pop de acum si in general rahaturile astea extrem de random.
Cel mai des ascult folk metal. nu am idee de ce imi place, pur si simplu imi suna bine
nu imi place orice melodie care primeste genul de atentie pe care la primit gangnam style sau what does the fox say
Nu ascult neaparat un gen anume, adica ascult mai multe genuri, nu ma axez doar pe unul. Ascult rock (foarte rar, cand am diferite stari ) si muzica "comerciala" sau cum vreti voi s-o numiti. Muzica care nu-mi place deloc... Hmmm... as putea spune manele.
Ascult hip hop fiindca asta e stilu meu de viata, ma reprezinta si il ador.Detest manelele si populara fiindca sunt de **** ambele.
Hip-Hop. E frumoasa.
Balade Rock: Te ung pe suflet
Dubstep: Imi place galagia.
Nu-mi palce Jazz-ul : Mi se pare cel mai panarama stil de muzica
Ascult multe genuri de muzica, rock, pop, imi plac si unele balade, nu-mi place muzica populara si manelele.
Cel mai mult ascult house si dubstep pentru ca imi place ritmul cateodata muzica usoara( Smiley, Andra, Andreea Banica). Urasc manelele si muzica populara.
Ador black metalul, death metalul, heavy metal etc. si muzica rock si hard rock.Preferatele mele sunt Ac/DC, rammstein, slipknot si sabaton. Imi lace pentru ca este enegica si ma defineste.
Urasc muzica pop (de la radio in special) pentru e toata la fel.Nici manelele nu imi plac, evident, fiind muzician nu mi se pare o muzica adevarata
Ascult muzica rock si metal pentru ca ma defineste, sunt un om rebel de felul meu si nimeni nu ma poat e schimba.
Nu pot suporta manelele deoarece (eu fiind muzician) mi se par a fi un semn al lipsei culturii muzicale in general.
Ascult de la pop-punk la metalcore. in general trupe mai noi de dupa 2000. de ce? hm, asta ar fi cea mai potrivita explicatie pe care am gasit-o : http://25.media.tumblr.com/......1_1280.jpg
ce nu ascult? ce nu-mi place. nu conteaza genul.
Ascult doar Hip-Hop, fiindcă mă prinde, mai ales Cedry2k şi Samurai.
Nu sunt rasism in muzică bici pliz.
Ascult muzica hip-hop de ce:
-din cauza ca-mi place foarte mult mesajele care le transminte (paraziti)
nu-mi place alte genuri de melodii din cauza mesajelor de joasa calitate
Ascult rock deoarece imi place si-mi transmite anumite sentimente si nu-mi plac manelele de loc deoarece nu-mi transmit nimic
SilentRain întreabă: