| clauclau_6191 a întrebat:

Ce naiba faceti pe vremea asta? ca am incercat sa ajung pama la o cafenea si la jumatea drumului m-am intors acasa

6 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Stam in casa la caldura(la tv, pc, citim ceva, asc muzica, etc... poti dormi si poti face gimnastica-poti gati, face curat orice sunt o groaza de lucruri pe care le poti face in casa!)

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Azi am vrut si eu sa ies afara si nu am putut sad Pff...
Stau in casa la calculator, la tv...big grin Pana se mai linisteste vremea astabig grin

| viatadecacatt a răspuns:

Si eu m-am dus pana la magazin sa iau provizii si parca inotam prin zapadalaughing. plus ca am venit acasa om de zapada.noroc ca este magazinul aproape. Ce sa fac, eu una pierd timpul prin casa, in oras nu ies si mai am de stat daca nu mergem la scoala urmatoarele doua zilehappy.

| georgiana a răspuns:

Stau in casa si incerc sa imi ocup timpul, dar de maine la scoala, deci un prilej sa ies din casa.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Beau o tuica batrana cu babacu, fumam tigari Dunhill si discutam politica de sufragerie.

| Vallentyne a răspuns:

Dap asa eh foarthe MAre viscol am dath zapada la thata la amsina foarthe bine nici pikde zapada peste 2-3 ore Era ca innainthe FUll...big grinlaughing NAsha eh.big grin