| KarlLagerfeld a întrebat:

Ce naiba tot pun ăștia in KFC de imediat îți vine să mergi la buda? Sau mănânc eu prea mult?

25 răspunsuri:
| KarlLagerfeld explică (pentru VulpeaDinUmbra):

E doar o reclamă, nu reflecta realitatea laughing
Toți zic că nu mai mănâncă la KFC și e full de oameni la coada.

| VulpeaDinUmbra a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Si daca e realitate totusi?

Daca e o reclama care doar pare facuta in gluma si de fapt e realitatea? Nu te ai gandit?

Sunt doar conspirații absurde utopice! Nu ar da așa totul pe fata, ar bate prea mult la ochi. Nu se autosaboteaza singuri nu sunt nebuni.

Pai asta i ca nu se auto saboteaza nimeni pentru ca mai toti iau in gluma nu ia nimeni in serios si, chiar si daca iei in serios nu ai ce sa le faci deci...

Stii care e ideea? Ideea e ca trebuie sa dea pe fata ca sa nu poti avea scuza cum ca nu ai stiut, intelegi? Ca asa daca nu dau pe fata tu nu iti dai seama ce faci si atunci bagi scuza asta cum ca nu ai stiut si te ai scos, dar asa cand stii ce faci sau ai doar presupuneri si asa...

Ei au nevoie ca sa nu poti baga scuze cum ca nu ai stiut ce faci

| Tzatzikii a răspuns:

Câte family buckets ai băgat în tine, nehalitule? rolling on the floor

| KarlLagerfeld explică (pentru Tzatzikii):

Ieri am băgat aproape tot meniul, și azi mai mănânc ce a rămas laughing altul mănâncă în 3-4 zile așa ceva, eu uneori și într-o oră reușesc! La viață mea am băgat enorm, mă știu deja toți, sunt legendar cu KFC.

Și așa ne mâncăm de invidie și răutate între noi zilnic!

In glumă o sa zacă toți la pârnaie,se fac controale nu fac ce ii taie capul,până și mașinii de grad mare plătesc scump,da sunt deștepți nu se dau in gat între ei,au depus o jurăminte. Sunt doar teorii nedovedite, nu sunt valide. Numai ei știu de ce au făcut așa, dar paranoia e deja întipărită la multi in cap, care sunt hiper sensibili. Ne îmbolnăveam toți daca era carne de om, dar e posibil in unele locații să facă așa dar nu la KFC sunt doar abureli.

| Tzatzikii a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Nu e ceva cu care să te lauzi, mai ales când ești gras. rolling on the floor

Nu sunt gras, sunt chiar simpatic happy
Nu mănânc zilnic de la KFC!
Daca un om mănâncă de la KFC ocazional nu e gras, ci pofticios. Eu mă laud cu ceva ce un om sociopat ca tine nu o să aibă niciodată, și anume cu caracterul! Nu sunt gigolo, nu sunt șmecher sunt un băiat simplu și modest. Vorbesc cu tine zici că ești moartea pasiunii, un haz nu ai laughing

Ai uitat că ai pus poze cu tine aici?
Aveai ditai șuncile și gușa. laughing

Da,și? Ție îți plac muritorii de foame, te asemeni cu ei! Îți plac rahiticii!
Îs important pentru tine daca tii minte cum arat.
E ușor să slăbești dar sa îți schimbi caracterul ghiolban niciodată.
Ești o lesbiana cu apucături isterice, cred că suferi mult că nu te-au iubit mami si tati laughing

Oricum ar fi nu e buna mancarea asta, si daca chiar nu poti renunta definitiv atunci cat mai rar ar trebui sa mananci ca sa nu fie probleme samd

Nu mănânc așa de des, o sa mănânc mai sănătos.

De la grași până la rahitici e cale lungă.
Da, tare important ești. Foarte greu o fi să îți aduci aminte concret dacă cineva era gras sau slab după ce ai văzut poze cu el acum câțiva ani. Ce gimnastică incredibilă a trebuit să facă memoria mea ca să acceseze o asemenea amintire.

| licekpetr314 a răspuns:

KFC’s food, like many fast-food options, is often high in fat, salt, and spices, which can sometimes trigger digestive reactions. Here’s why you might feel rushed to the bathroom afterward:

Greasy/Fried Foods: The high fat content in fried chicken can stimulate the digestive system to move faster (a "laxative effect") in some people, especially if your body isn’t used to processing large amounts of oil.

Spices and Seasonings: KFC’s signature blend of spices (like paprika, garlic, or pepper) might irritate sensitive stomachs or trigger acid reflux, leading to discomfort.

Portion Size: Eating large quantities of heavy food in one sitting can overwhelm your digestive system, causing cramping, bloating, or urgency.

Individual Sensitivities: You might react to specific ingredients, such as MSG (used to enhance flavor) or lactose (in sides like mashed potatoes). Some people also experience "fast food intolerance" due to additives.

Tips to Avoid This:

Opt for smaller portions or grilled options (if available).

Stay hydrated, but avoid sugary drinks that can worsen bloating.

Pay attention to ingredients that might personally upset your stomach.

If this happens consistently, it could be worth discussing with a doctor to rule out food intolerances or digestive issues. Meanwhile, moderation and mindful eating might help!?
https://www.ukfakewatches.to/

Era acum câțiva ani! Ți-aș pune o poza da te uzi toată. Măcar eu am pus ceva tu ești speriata de bombe, ai apucături de autistă de nu te afișezi! Te provoc sa pui o poza cu tine, trimite în privat prin imgur sa vad și eu cu ce rahitica stau la discuții.

Vai,nu-mi trimite, să nu cumva să fac baltă sub mine și să inund vecinii. rolling on the floor
Nebună aș fi să trimit o poză cu mine pe un site de inceli.

Fa ce vrei, ești varza! Numai gura e de tine.

N-am nimic de demonstrat.

Nici nu ai cu ce laughing ești anonim, nici vecinii nu te știu.