| booh a întrebat:

Ce naibi, sunt eu singurul care la categoria "Adolecenti" si "Dragoste si sex" se crede ca la emisiunea "Tradati din dragoste", "Povestiri adevarate", "Din dragoste", "Nora pentru mama", "Sa te prezint parintilor", "Iubire imposibila" sper ca n-am uitat vreo emisiune, imi cer scuze daca am facut-o. Sunt eu singurul?
Inteleg ca trebuie sa ajutam si sa dam sfaturi, dar trebuie sa intelegem ca inimii nu-i poti dicta! Si 80% dintre intrebari sunt la felstraight face Unii se chinuie sa explice, sa scrie filosofii, cand citesc ma apuca somnullaughing si degeaba, ca ala tot ce vrea el face! Deci, va pierdeti timpul, vai il iubesc si nu stiu ce sa fac... Mi-am inceput viata sexuala cu caineletongue Mi-au intrat chiloteii in vagin, mai sunt virgina? s. a. Deci asta e dragostea? pai atunci nu vreau niciodata s-o descopar!
Si m-am saturat ca niste copii de 16 ani sa creada ca iubesc cu trup si suflet pe cineva. Cand totul e copilarie si amagire!
Mai este vreun adolescent normal? Sau sunt singurul?laughing

9 răspunsuri:
| dana5025 a răspuns:

Adolescenti normali mai sunt, nu toti se gindesc doar la prostii de genu "dragostea adevarata"la 16 ani.Sunt persoane care chiar doresc sa primeasca un sfat pe care in viata reala nu-l pot primi din cauza falsitatii din jur. Oricum... buna observatie!

| AtenA1991 a răspuns:

Heeeei...si eu sunt o adolescenta normalahee hee:p

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ehh acum, aici nu ţine de normalitate. Ţine informarea pe care (nu) o au unii/unele. Normal că sunt şocaţi atunci când dau şi eu de viaţă, de adolescenţă... sper că atunci când vor da de partea rea a vieţii (şi nu cea în care plângi şi vrei să mori că te-a părăsit iubitul/iubita) să fie mai maturi... dacă nu, e vai de ei.

| Elena1234456 a răspuns:

Nimeni nu este normal in ziua de azi big grin.

| hândel a răspuns:

Normalitatea este dată de conduita mulţimii, aşa că nu te poţi considera normal în situaţia de faţă. laughing

| Barajag a răspuns:

Nu esti singurul, numai ca, tu ai fost cel mai curajos, iar cu aceasta intrebare a ta, poate se vor destepta si ceilaltibig grin

| Silvia a răspuns:

Cine eşti tu mă? Moş Ion Roată?laughing

| Eff a răspuns:

Hooo nici n-am auzit de toate emisiunile alearolling on the floor iubire imposibilalaughing wtf?! straight face

| liongirl a răspuns:

Mai sunt şi adolescenţi normali...credlaughing
Dacă o luăm după "adulţi", cu siguranţă nu sunt normală.
Cred că dacă aş avea părinţi comunişti m-ar descrie ca un copil pervers, rebel şi destul de încrezător pentru a face ce vrea.
Nu ştiu, cred că sunt şi eu normală...se pune dacă mă bat cu băieţii?happy
Da să nu-mi ţi şi tu morală da?happy
Bye!:*