Draga Dara,
Lipsa iubirii si intelegerii din partea celor dragi ne determina sa fim mai rai. In afara de asta, traim intr-o lume nebuna in care se aplica legea junglei. Daca multi nu ar fi uitat sa iubeasca cu adevarat sau nu le-ar fi teama sa iubeasca, am trai intr-o lume mai buna in care am fi scutiti de rautatile de zi cu zi. Dar, vezi tu, este mai usor sa faci rau decat bine.
Presupun ca este o perioada speciala pentru fiecare familie in care "mai lasa" deoparte problemele de zi cu zi in favoarea bucuriei pe care o aduc aceste sarbatori.
Cu drag
George
Cultura.Asta e deosebire dintre oamenii buni si rai.Si cand zic cultura nu ma refer neaparat la cate citate sti sau cate formule mai retii.Nu.Cultura nu sensul de scoala a vietii. Lectii pe care viata ti pe preda in fiecare zi si depinde de tine daca ramani sa asculti/vezi/inveti sau sa chiulesti
Eu am o regula de-a mea: niciodata nu fac rau la cineva (nici din ura, nici din ciuda, nici din lipsa de ocupatie).
Dar daca cineva imi inseala increderea si imi face mie vreo rautate i-o dau inapoi si mai rau.
Nu e bine nici asta, sa ma razbun, nu-i asa? Dar nu ma pot abtine
Pai:Stim foarte bine ca unora nu le pasa de credinta...Mie da! Si acei oameni fac tot timpul rau.Stiti foarte bine Ca raul nu se rasplateste cu rau.Chiar daca uneori suntem tentati sa facem acest lucru nu este bine! Trebuie sa fim intotdeauna puternici.sa fim fericiti si chiar daca noi avem probleme sa nu ii bagam pe altii in problemele noastre.De exempu:Cineva este foarte suparat ca nu stie ce cadou sa ii faca unui membru de familie, unui prieten, coleg de serviciu etc.Dar asta nu ins ca trebuie sa cerem parerea.Fiecare om apreciaza gandirea ta, cadoul inedit pe care tu ai vrut sa il faci cadou fara pererea cuiva.Eeeei...Stiti si voi ca parintilor le place intotdeauna sa le dati cadou ceva facut de voi! Chiar daca ati crescut! Ei vor aprecia mereu ceva facut din inima! Dar nu a altcuiva ci a voasta! Funda?
Salut Dara,
am vazut ca esti o persoana foarte deschisa, nu stiu cum sa zic, intelegatoare,... as vrea sa ne cunoastem. Am 13 ani si imi place sa vorbesc foarte mult, adica sunt o persoa sociabila. daca vrei imi poti da id-ul tau de mess. Multumesc!
P. S.: Sper sa imi raspunzi!
delakpanlaa întreabă: