Totalitatea alegerilor facute pana acum.
Daca am avea libertate totala, am iubi.
Atata timp cat avem constiinta(deci mai suntem oameni) si atata timp cat nu ne putem invarti prin Universul comun nu putem spune ca suntem liberi total.Libertatea perfecta nu exista si nici nu va exista.Este imposbil de definit si perceput aceasta libertate.
P.S.:plus ca avem limite in capacitati, deci daca am fi liberi total nu numai ca am putea sa cream si dezintegram lumi, distrugem si crea, dar am combina realul cu fantasticul, de fapt, am face irealul real si realitate nu ar mai exista pentru ca nu ar mai exista irealul.Ori ar fi un haos ori o lume perfecta.
Legile adoptate ne limiteaza actiunile.O libertate totala inseamna anarhie, iar in timp, intoarcerea spre epoca de piatra.
Hei! Noi suntem cei care ne refuzam lucrurile importante,nu cei din jur. Doar ca ne pasa prea mult de parerile lor. De aceea am uitat sa iubim frumos, sa traim, sa simtim, sa daruim, intr-un cuvant sa ne traim viata.
Este alegerea noastra si doar noi ne putem oferi libertate.
Libertatea ne e ingradita de dogmele societatii. Traim intr-o societate si trebuie sa-i respectam regulile.
Habar nu am ce am face daca am avea libertate totala... Ma gandesc ca daca am avea libertate totala ar trebui sa fim la stadiul celorlalte animale. Imi pare cumva incompatibila relatia inteligenta-libertate.