| Celcestietot a întrebat:

Ce nu va place vouă la o persoană în general fie ea de sex masculin sau de sex feminin?

31 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Aroganța, etc.

| lilith16 a răspuns:

Falsitatea, linguseala, aroganta

| RAY a răspuns:

Nu ne place ipocrizia, falscitatea, minciuna dar toata viata fugim de adevar, critici, deci ce sa spun, tie iti place de tine?

| Celcestietot explică (pentru RAY):

Depinde la ce te referi. Când am greșit am recunoscut și când am știut sigur că am dreptate am continuat.

| Sindbad a răspuns:

Adica, de fapt, tu intrebi care cred ca sunt cele mai mari defecte?

Tradarea, lasitatea

| Celcestietot explică (pentru Sindbad):

Da, practic la asta pot spune că mă refer. Poți să o iei cum vrei tu, că tot la așa ceva face trimitere și invers.

| StrongHeart a răspuns:

Nu-mi plac oamenii fara suflet, fara scrupule, care se gandesc numai la propria persoana.

| alina2k18 a răspuns (pentru StrongHeart):

Idem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoranta

| Plato a răspuns:

Aroganta, lipsa integritatii, tupeul nesimtit, egocentrismul, lipsa empatiei, ignoranta, superficialitatea.

| Sofer a răspuns:

La femei nu imi place falsitatea, fitele si arogantele.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In primul rand, galagia. Persoanele sonore nu au ce cauta pe langa mine, mai ales ca majoritatea sunt si proaste.

| mgtow a răspuns:

Fumatul, prea mult machiaj daca nu are deloc mai bine, felul de a vorbi sa nu fie de piti sau puşlama materialista, si partea cu chefurile - alcoolul. Ziceam de femeie.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Privirea

| sabin89 a răspuns:

Corupţia happy

| RAY a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu la asta m-am referit, la cum esti tu ca personalitate, iti place de tine? ai vrea sa ai un prieten cum esti tu?

Da, chiar as vrea asta, pe bune vorbind. Tu ce ti-ai raspunde la intrebarea pusa de tine?

Pai m-as plictisi, as vrea pe cineva care gândește diferit dar e un om cu o minte deschisa, apropo despre dezvoltarea personala ce crezi?

Prin dezvoltarea personala te referi la deschiderea mintii catre alte drumuri (aici poate intra si partea fizica)?

Fizic
emotional
rational
spiritual

Sunt de acord cu toate, la partea spirituala se poate sa nu ma schimb niciodata, deoarece am avut experiente personale. Daca crezi ca mint este treaba ta, dar sa stii ca nu am niciun interes.

Cu ce sa minti eu te am intrebat daca e importanta dezvoltarea personalitati ca uni spun ca e pierdere de timp

Este importanta RAY, dar la partea spirituala am dat o informatie.

| christine99 a răspuns:

Ar fi o trasatura speciala: empatia, ceva care le lipseste multora, barbati si femei.

| Helper07 a răspuns:

Nu-mi plac persoanele increzute si laudaroase.

| Frank51 a răspuns:

Iresponsabilitatea, imaturitatea, inconstienta.

| Andreeush a răspuns:

Ipocrizia, minciuna.

| LupusDei1993 a răspuns:

Faptul ca am oferit multe cu bunatate si altruism, dar drept multumire sa-si bata joc de mine in cele din urma.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Observatiile pe care mi-le face si gura aia mare pe care o au unii.

| llleo a răspuns:

Imaturitatea, penibilitatea.

Întrebări similare