Daca e fata irina sau guadalupe(sa o strig lupe/lupita).anahi...mara,violeta,roxy...adelina, laura astea-s numele mele preferate
daca e baiat danutz...sau andrei
sau paul.cosmin,stefan,raulnu stiu
tu ce nume ai pune?
Un prenume care sa fie in deplina concordanta cu numele de familie si cu mediul in care va trai. nu-i asa?
Daca e fata ii pun numele Diana, daca e baiat ii pun numele Octavian sau Cristian.
Tu? :d
Baiat: nicolas, denis, edy + un nume de sfant Fata:ecaterina, cipriana, mirabela, maria, otilia
Primului copil i-am pus numele:Andrei-Robert, iar celui de-al doilea, daca este baiat Romeo si daca este fata Julieta
Daca ar fi baiat as vrea catalin, razvan, cosmin ...si daca ar fi fata melania, ramona, madalina
Daca e fata : andreea, maia, roxana, bianca
daca e baiat:alex, cosmin, auras, mihaita
Eu mi-as dori fffff.mult o fetitasi i-as pune numele aida kasyadk as avea baietel i-as pune numele mario elko:p!
Daca ar fi fata i-as pune numele de Victoria Maria, iar daca ar fi baiat i-as pune numele Tudor Andrei.
Bună.
Indiferent ce va fi, fată sau băiat obligatoriu Nicolae sau Nicoleta iar al doua prenume îi voi alege împreună cu soțul.
Pa, pa.
Daca ar fi fata:Ana, Hera, Cassidy, Izabela, ca sa-i spun Bela sau Iza sau Izi, Mara, Miley, Diddy, Maya mai ales
daca ar fi baiat:Tudor, Patrick, Aydan, Roy, Michael
Baiat- Cristian, Luciano, Justin, Mihai, George
Fata- Cristiana, Miley, Sofia, Ruxandra, Delia, Diana
Pentru fetita:Simona, Julieta, Beatrice(in amintirea unei foarte bune prietene) sau Xena
Pentru baietel:Florin, Andrei, Cristian sau Doru
Bafta.
Daca e fata ii pun numele serena sau selena... daca e baiat ii pun numele alexandru, bogdan, razvan sau denis! oricum eu mi-as dori un baietel
Daca e fata: Alexa, Cristina, Irina, Denisa, Crina, Anda, Mirabela, Sabrina, Daria, Anemona. Daca era baiat: Denis, Cristian, Andrei, Bogdan, Alin...
Andrei imi place foarte mult, are si corespondent maghiar, si legat de partea feminina, am ramas pe pozitia cu Sofia (cu accent pe o, cum se pronunta capitala Bulgariei sau numele Sofiei Vicoveanca. Urasc pronuntia Sofiiiiiiiiia). Dar imi surade sa ii pun numele Klara (sau Clara, ma mai gandesc) daca imi seamana
Daca ar fi baiat i-as pune Cristian Eduard si daca ar fi fata i-as puneetronela Iuliana
anonim_4396 întreabă: