Poate fi doar faptul că se simte liber să facă gesturi de astea cu tine fără să comentezi ca alți cretini că e gey și nu știu ce, dintr-o prietenie frățească. Pe principiul de a rupe niște bariere rigide impuse de societate care nu îți permit, în limita permisă totuși de celălalt, să te exprimi. Dacă nu sunteți atât de apropiați și îți e antipatic o face doar ca să pară el interesant în ochii lui făcându-te pe tine să te simți prost. Dacă vrei să știi sigur nu e altă cale decât să îl întrebi. Dacă te deranjează treaba asta îi spui simplu că ai prefera să nu o mai facă. Dacă vezi că insistă înseamnă că ori e tâmpit, ori nesimțit și ori încerci să îl eviți ori îi arzi una data viitoare să înțeleagă că vorbești serios.
Ia povesteste intreaga situatie, m-ai facut curios, in ce circumstante ai vazut asta?
E amuzant, mor de curiozitate sa aflu povestea. Zi te rog, n-o sa pot sa adorm la noapte.
Depinde de imprejurare, poate glumeste si se amuza...Si eu mai faceam asta cu un amic când mai ieseam la tenis, eu stiam ca lui nu-i place iar eu faceam asta dinadins ca ma amuzam ca pe el il deranja chestia asta
EuTeIubescBa întreabă:
Cipi1212 întreabă: