Poate fi doar faptul că se simte liber să facă gesturi de astea cu tine fără să comentezi ca alți cretini că e gey și nu știu ce, dintr-o prietenie frățească. Pe principiul de a rupe niște bariere rigide impuse de societate care nu îți permit, în limita permisă totuși de celălalt, să te exprimi. Dacă nu sunteți atât de apropiați și îți e antipatic o face doar ca să pară el interesant în ochii lui făcându-te pe tine să te simți prost. Dacă vrei să știi sigur nu e altă cale decât să îl întrebi. Dacă te deranjează treaba asta îi spui simplu că ai prefera să nu o mai facă. Dacă vezi că insistă înseamnă că ori e tâmpit, ori nesimțit și ori încerci să îl eviți ori îi arzi una data viitoare să înțeleagă că vorbești serios.
Asemenea gesturi sunt cu tensta sexuala si ar putea insemna ca sunt gay, sau cel putin unul din ei este si ii face avansuri celuilalt.
Si celalalt de ce il gadila la fund?
Din acelasi motiv... sau poate ii face placere!
Ia povesteste intreaga situatie, m-ai facut curios, in ce circumstante ai vazut asta?
E amuzant, mor de curiozitate sa aflu povestea. Zi te rog, n-o sa pot sa adorm la noapte.
Depinde de imprejurare, poate glumeste si se amuza...Si eu mai faceam asta cu un amic când mai ieseam la tenis, eu stiam ca lui nu-i place iar eu faceam asta dinadins ca ma amuzam ca pe el il deranja chestia asta
EuTeIubescBa întreabă:
MadaAwwr întreabă: