| mountain2rings a întrebat:

Ce o sa se intample in viitor? Ma refer la milioane de ani.
Stiu ca se zice ca pamantul va fi distrus de soare si lucruri de acest fel, dar evoluam atat de mult, doar ganditi-va ce era acum 100 de ani in 1921. Nici vorba de internet,roboti,arme nucleare etc.
Sunt sigur ca va exista o arma care sa il distruga si sa il inlocuiasca,dar nu e neaparat vorba despre asta,ma refer atunci cand rasa noastra va ocupa toate planetele din sistemul solar si dincolo de el,cand vom avea civilizatii peste tot si in alte galaxii,ma refer la milioane si chiar poate miliarde de ani.
Ce o sa sa se intample atunci? Ce vom face cand nu mai este nimic de explorat?
Am o intrebare care poate suna sf acum si am nevoie de pareri.
Eu cred ca umanitatea va face o masina care sa inghete timpul si pe noi odata cu el, ma refer la tot universul, pur si simplu va ingheta pentru ca nu vom mai avea ce sa facem in lumea asta si asa se va sfarsi.
Pana la urma ce sens mai au lucrurile daca nu mai ai ce sa explorezi in spatiu?
Credeti ca e posibil? Oare acolo se va ajunge?

2 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Dacă tu crezi că în milioane sau chiar miliarde de ani omenirea ar popula tot universul nu îți dai seama de mărimea lui. Sunt zone ale universului în care chiar călătorind cu viteza luminii nu vom putea ajunge niciodată.

E adevărat că am progresat mult în ultimii ani dar inca suntem prea cretini ca sa ne dam seama că ne distrugem singuri planeta. Înainte să te întrebi cum o sa fie peste milioane de ani intreba-te mai întâi dacă peste 500-1000 de ani planeta va mai putea susține populația umană.

| wildthing a răspuns:

Anumiti indivizi sunt inteligenti, dar oamenii in general sunt prosti cu muci...si tu vrei ca specia umana sa colonizeze sistemul solar, galaxia, universul si din plictiseala asa, intre doua labe, sa construiasca si o masina care sa inghete timpul?!winking Pff! Tu trebuie sa nu uiti ca suntem in 2021 si majoritatea polulatiei planetei, inca mai crede intr-o entitate imaginara ce are puterea de a guverna peste tot si toate, o entitate care in "infinita-i maretie", e foarte preocupata si ii tine fiecaruia contabilitatea la pacate, iar daca ai indraznit sa te abati de la porunca, te arunca la cazanul cu smoala.winking