Hai ca iti fac un clasament,cel mai mult ma feresc de moldoveni sunt niste oameni dumnezeu cu mila, olteni sunt mai tupeisti asa smecheri, ardeleni sunt mai harnici, corecti, culti dar nu toți se vede ca au fost sasi acolo, bănățeni sunt mai zgârciți, orgolioși dar harnici desigur se vede ca su fost svabi in banat, fa tu o comparatie intre oltenia si Moldova vs ardeal si banat si o sa vezi diferente mari cauzate de sasi, svabi care au trait acolo
Conteaza locul unde te ai născut si genetica dobandita, moralitatea se transmite genetic
Si care is aia?
Oricare. Doar nu cred ca civilizatia tine de zona tarii in care te ai nascut.
Ce intelegi tu prin cuvantul "civilizatie"?
Si de ce ai un hamburger ca poza de profil?
Educatie
Cu ce te deranjeaza hamburgerul meu? Poate imi e foame
No bine dar numa hamburger iti place ma?
Ardelenii imi sunt cel mai mult la inima, la fel si Ardealul cu totul, dupa umila mea parere, ei sunt cei mai misto oameni.
Tu ce esti?
Eu is ardelean, am pus intrebarea asa sa vad ce parere au oameni despre fiecare regiune a tarii
Sunt muntean
Ardelenii și muntenii dar și moldovencele (sunt ele mai rele de gura, dar sunt frumoase. De Bucureșteni încă nu mi-am făcut o părere pentru ca nu am trăit printre ei. De olteni nici nu mai vorbesc.
Bucurestenii(cocalari)
Mda, vezi ca Bucurestiul e plin de Ardeleni, Olteni si Moldoveni
In vis poate!
Cica ''in vis poate''. Vezi ca are dreptate. Bucurestiul este cel mai pestrit oras din Romania. Barem cand pleaca moldovenii acasa de sarbatori se golesc strazile.
Da aia e Bucurestiu frate! Am fost acolo si numai din astia cocalari vezi
Bucureștiul e o ciorbiță cu de toate . Sunt din Ardeal, am prieteni din toate zonele, cred că toți avem niște trăsături moștenite din zonele în care ne-am născut pentru că așa e firesc, să fii format de mediul în care trăiești, DAR acele trăsături nu ne definesc. Așa că nu prefer oamenii după zona din care sunt.
Ardelenii par aparent mai civilizați. depinde de educație fiecăruia să ști că sunt și rromi mai civilizați ca românii. fiecare pădure are uscăciunea ei. In toate națiile găsești jeguri de oameni
No fain ii atunci
Ardelenii de departe cei mai de treaba si cei mai cu cap oameni dintre astia enumerați
De ce?
Fiindcă mă înțeleg mai bine cu străinii decât cu românii.
Dania_7831 întreabă:
StimabiluI întreabă: