| lexybelle a întrebat:

Ce obiect scolar va place?

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Cred ca vrei sa spui disciplina nu obiect. Inainte imi placea geografia, engleza, religia si sportul. Anul asta la engleza incercam sa ne pregatim pentru bac (nu e nimeni atent la ora si profa mai mult face observatii decat preda), la geografie avem alta profesoara care nu stie decat sa predea si sa asculte, la religie plictiseala mare, inainte era mai frumos, mai discutam ceva dar acum doar scriem si cam atat. La sport avem alt profesor si e cam şui. Pana acum nu dadeam pe la ora de sport si aveam numai 8 si 9, acum vin cu echipament in punga si el imi da 5 si ma pune absent ca nu joc fotbal. In concluzie nu imi place nicio materie.

10 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Păi dacă te referi la un obiect ce-ți folosește la școala, ador să citesc, deci cartea, iar dacă te referi la o materie, raspunsul este matematica.

| alexs99 a răspuns:

Istoria si geografia.

| Grimmjow69 a răspuns:

Foarte simplu. "Pixul".Ce m-as fi facut fara el.laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Grimmjow69):

Pixul*

| SimonaCristina a răspuns:

Franceza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pauza și ora de dirigenție laughing

Serios vorbind, româna și engleza. Mi-a plăcut cândva și matematica, dar acum nici nu vreau să mai aud de ea.

| CannbalCorpse a răspuns:

Cred ca te refei la disciplina preferata. Daca la asta te referi, materia mea preferata este engleza, este o limba care cred eu ca trebuie stiuta!

| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Obiect?! Eu presupun, ca tu te referi la materie. Daca e asa, aceea este geografia. E materia mea preferata, mereu invat si mereu ma informez..Si-n legatura cu-n obiect care-mi place, pai...cartea de geografie laughing.
O seara faina :*

| Allesya1097 a răspuns:

Desenul, geografia si sportul

| VladSpita a răspuns:

Limbile straine