Problema e depresia care nu prea trece si de multe ori nu am dispozitie ca lumea si chef ca lumea de una si alta, obiective n-am, decat sa-mi traiesc clipa si atat.
As avea sa mai dau jos 10 Kile dar nu merge sa le dau, ca-mi place papa bun rau, aia e. De la 74 la 64 as vrea, la 1, 7 m.
Acesta e de asemenea si la mine, sa scap de depresie. ce zici se poate vindeca depresia recurenta?
Se poate vindeca cu tratament bun. Se ia tratament cel putin 9 luni chiar si pana la 24 luni, si se poate scapa.
Daca nu se scapa si revine dupa ce lasi trat, iei mereu trat, aia e.
Am inteles. pai medicul meu spune odata ca e relationala si acum cand i-am spus ca ba revine ba dispare ca ar fi recurenta, nu stiu da am o presimtire ca nu o sa mai scap de depresia asta fiindca nu am tratato la timp e vina mea si mi o asum, eram constient ca am o problema da nu m-am dus la doctor. macar daca scapam de anxietate da nici de asta vad ca nu pot scapa, doar cu xanax ma simt ok, cred ca e anxietate sociala.
Nu ai trat bun, de aia nu e bine.
Dacă mai există forumul acesta peste 10 ani, să intru pe el și să văd cum au evoluat lucrurile. Nu ar fi interesant ?
Va fi si peste 20 de ani, e interesant, da. Softpedia deja are 19 ani acum in noiembrie.
Bine, este un forum popular si logic ar fi sa mai tina ceva vreme, dar, totusi , de ce au disparut din admini?
De unde stii ca au disparut? Ca atunci cand dai mail la contact, poate oricare sa raspunda daca ar fi fost mai multi, nu stiu ce sa zic.
Se vede la numele mailului primit.
Mda. Nu stiu de ce n-ar mai fi admini, ca era bine sa fie acolo cand nu e unul sa fie altul, nu cerea de mancare un user cu statutul de admin, sau au plecat ei pur si simplu.
Stiu. Era bun un utilizator cu functie de admin sau de editor.
Da, era, insa nu era neaparat nevoie sa fie utilizator, merge si fara, nu e neaparat nevoie sa discute.
Sa termin de facut un site, sa ajung pe prima pagina la google cu peste 50% din articole; restul obiectivelor prefer sa nu le spun pana nu le vad realizate.
Probleme nu stiu, nimic major, cat timp sunt sanatos le voi face fata.
Obiectiv?
Sa termin niste exercitii, sa termin de uitat la un film sisa termin de citit o carte.Asta e pentru azi.
Probleme?
Cu carul, dar n-are rost sa le enumar.
Să reușesc să depășesc anul ăsta, fără Covid, lumea începe să se obișnuiască cu el și asta mă neliniștește teribil.
papatukjatlekjulk întreabă: