Am zis intr-un alt comentariu. Fata asta având bani e și mereu prin saloane,are frumusețea vârstei,e bine vazuta și atunci și el se simte bine.Ii e gâdilat orgoliu.
Plus ca pana acum nu au mai prea stat femeile cu el, dapoi una ce arata și bine și e și tanara/independenta.
Înainte avea o relație de câțiva ani cu o fata aproape de vârstă lui ce avea grija de casa, de el, mergeau împreună peste tot, îl punea mereu pe el pe primul loc dar el sa comportat urat.Acuma e just de ce, el ni voia o femeie, sotie poate chiar mama pentru copii.Ii plăceau pitipoancele cu, care sa se afișeze numai și în res sa îl lase în pace.
Atunci sa stea el asa, nu e problema, dar tot el are complexe de tot viseaza sa ajunga la nivelul ei desi nu poate.
Daca nu stie sa aprecieze pe cine a trebuit, sa stea sa faca asta ce vrea cu el.
Eu cred ca arata bine si de aia aia il foloseste cand vrea ea. Ca altfel nici nu l-ar mai fi bagat in seama.
E un bărbat normal fizic nu știu ce sa zic de asta.Dar da, uneori karma își spune cuvantul.
Fosta lui când a plecat i-a spus ca la cum e el își va găsi pe cineva, dar nu vrea avea liniște și fericire niciodată.Au stat împreună 8 ani și mi-a povestit multe.Si știu și varianta lui ca suntem toți trei prieteni comuni, dar el chiar nu are scuza.
Stai stai stai stai stai!
Ea avea 13 ani si el 27?! Cred ca nu am inteles ceva bine. Ai vrut sa zici diferenta de 4 ani si ai scris 14 din greseala?
Lasand la o parte componenta legala (nu pentru ca n-ar fi importanta, dar pentru ca mi se pare evident ca nu e legala chestia asta), mi se pare profund imoral din parte tipului sa profite de inocenta unei fete asa de tinere, si la fel de imoral din partea parintilor ca au permis asta. Unde are loc acesta relatie? La noi in Romania?
O relație care nu cred ca va duce nicăieri, ea fiind foarte tânără, si o sa își dorească sa mai experimenteze si cu alții, el deja la 32 ani, când va face 40 o să i se pară bătrân si nu va mai sta cu el. Sa nu mai menționez grooming-ul si pedofilia de la începutul relației, total greșit si imoral. Nu ai cum tu ditamai bărbatul la 27 ani să curtezi o fetiță de 13 ani de școală generală, e greșit oricum ai lua-o.
Ea acum e libertina sa zic asa,oricum merge și vine de unde vrea,"e independenta" și nici nu prea cred ca nu vorbește deja și cu alții sincer.O persoana ne interesata de nou, nu cere atenție pe rețelele de socializare, nu răspunde la mesaje de la băieți, nu le cere sa ii arata identitatea pe site-uri anonime si nici nu își da instagramul (cu pretextul pentru prost sa își facă urmăritor sa facă bani).
Eu cred ca pur și simplu el e singur și asa are o iubita și o familie (a ei, ai lui fiind dezbinati) ce îl baga în seama.Plus ca o vede tinerica,frumușică specific vârstei și ignora ca nu e ce trebuie la mijloc.Iar ea,are la rândul ei unul ce ii da încredere în sine (el fiind disperar probabil sa nu piardă se.xul și o fata tanara),ii mai făcea una alta acasă, munca pentru ei, ca șofer deja nu mai are nevoie asa ca nu îl mai ia cu ea nicăieri...
Și mie mi se pare aiurea sa ți pe cineva de trofeu, sau sa îl folosești pentru a profita.Dar probabil ca asa se potrivesc unul cu altul.El se lauda ca are iubita tinerii, cu bani etc și ea profita de pe el (deși masa susține sus și tare ca fica ei e independenta la 18 ani și noi credem ca pe salariul ei de vânzătoare si-a luat bmw și iphon).
Mda, o relație ciudată, dacă se poate numi așa. Nici părinții nu sunt întregi la cap dacă au lăsat un hăndrălău de 27 ani sa le curteze fetița la 13 ani, au fost si ei părtași la această poveste bolnava care implica pedofilia. El la vârsta lui sa facă sex cu o minoră e clar un pedofil.
"când va face 40 o să i se pară bătrân si nu va mai sta cu el. "
De fapt, barbatii la 40 de ani au "trecere" la femeile din toate categoriile de varsta. E varsta la care inca arati bine, in teorie ar trebui sa ai un venit cel putin decent, ai suficienta experienta, iar sexul functioneaza foarte bine.
"pedofilia de la începutul relației"
Nu are absolut nicio legatura cu pedofilia. Aia e cu totul altceva.
Ba bineînțeles ca este pedofil, cum se numește un adult care face sex cu un minor? Nu pedofil?
Stiu ca arata bine si bărbatii de 40 ani, dar totuși, 14 ani diferența, la 50, la 60 ani, oare cum va fi, se va simți mereu diferența si ea va căuta mai tânăr mereu, are doar 18 ani si nu cred eu ca va sta toată viața cu același bărbat, mai ales la stilul de viață descris de persoana care povestește
Sunt ok barbati la 40 de ani, dar pentru persoane de 30 și 40..nu pentru copile.Asa e firesc și normal.
Plus ca îți spun și eu sigur ca ce vrei tu pe la 13/14 nu mai e tot una cu ce vei vrea la 18.Sunt copile ce cred ca e smecher la varsta aia sa umbli cu cineva de varsta cu tatal tău, ce probabil au susținere finciara din partea lor sau pur și simplu asa scăpa de sub tutela părinților.Dar pe când au o varsta mai mare își dau seama ca asta nu e tot și ca își doresc altceva.Nu exista relatie cu diferenta asa mare de vasta ce sa fie perfecta, în care sa nu se însele sau sa nu apară discrepante.
Și ba da, e pedofilie.
De ce ai mai pus intrebarea, daca oricum ai o opinie formata?! Doar ca sa te contrazici aiurea?
Referitor la pedofilie, repet, n-are nicio legatura. Pedofilia e cu totul altceva.
"Nu exista relatie cu diferenta asa mare de vasta ce sa fie perfecta"
Nu exista relatia perfecta. In orice relatie se fac anumite compromisuri.
"Ba bineînțeles ca este pedofil, cum se numește un adult care face sex cu un minor? Nu pedofil?"
Nu bre, pedofilia e cu totul altceva. E o boala care se manifesta prin atractia sexuala pentru copii. Dpdv legal, copil esti pana 12 ani. Intre 13 si 18 ani esti adolescent. Si oricum, nu stim daca au facur sex cand ea avea 13 ani, sau la 15, sau la 17.
"...si nu cred eu ca va sta toată viața cu același bărbat"
Asta e alta poveste. Nu exista nicio garantie ca va sta cu acelasi barbat, indiferent de diferenta de varsta.
" Copil este un termen folosit în științele juridice, drept, psihologie, sociologie sau medicină care poate să însemne:
un om în faza de dezvoltare numită copilărie (în general în Europa copilăria durează până la vârsta de 14 ani; copilul face parte din familie, fiind urmașul și moștenitorul părinților săi biologici sau adoptivi). Copilul dispune de drepturile copilului." - sursa Wikipedia, definiția cuvântului copil. Este deci pana la 14 ani, la 13, este încă un copil, probabil nici sânii nu îi crescuseră, el era atras de ea, la aproape 30 ani ea având 13? Deloc ciudat, așa-i. Ai o gândire...de nu am mai pomenit, îi cauți scuze unui pedofil efectiv, ca e doar vina lui nu a ei, ea era un copil doar si ar fi acceptat pe oricine ii dadea un gram de atenție masculină, ce a făcut el se numește "grooming", adică a curtat-o din copilărie, cu sau fără relații sexuale, cu intenția de a forma o relație mai târziu in viață, ceea ce e greșit oricum, nici nu mai contează dacă au făcut sex sau nu la 13 sau 15 ani. Hai sa fim serioși acum. Tu sa ai o fiica si sa puna un libidinos de 27-30 ani ochii pe ea de la 10-12 ani, fără intenții sexuale deocamdată, dar totuși sa știi ca are atracție față de ea, nu e deloc red flag nu?
Da, este ok atât timp cât relația începe odată ce amândoi sunt majori, dar nu așa, nu cu acest grooming de la vârste fragede. Am văzut si eu cupluri cu diferențe și de 20 ani între ei care mi se pare ca le sta bine împreună, dar nu 13 cu 27, e prea aiurea. Ăla ditamai omu de 27 ani în loc sa își ia o femeie de vârsta lui sau macar de 20 ani, a pus ochii pe fetița asta, nimic ciudat...
Persoanele respective sunt apropiate mie, mi se pare greșit din toate punctele de vedere și mi-am și spus părerea. Daca vreau sa aflu dacă nu sunt singura ce gândește asa nu cred ca e greșit.
Si ce inseamna pedofilie dacă nu o relatie a unui bărbat de aproape 30 de ani cu o copila de calasa a 7?
"Exista o "portita" legata de vârstă de 16 ani dar și acolo e cu cântec."
Nu e "portita" si niciun cantec, ci legea e clara si exhaustiva. In plus, pana la 1 ianuarie anul asta, limita era de 15 ani, nu de 16.
Oricum, te agiti absolut degeaba. N-ar trebui sa-i intereseze absolut deloc parerea ta, sau a mea.
Discutia e fara sens. Repet, nu e vorba de pedofilie. Iar copil este considerat cineva pana la 12 ani dpdv legal. De la 13 ani devii adolescent.
Legea prevede ca, daca ai 16 ani poti face sex cu oricine vrei fara ca persoana respectiva sa poata fi acuzata de ceva. Pana la 1 ianuarie anul asta, limita era si mai jos, la 15 ani. Cu alte cuvinte, acum 3 ani, cand ea avea 15 ani, puteau face sex linistiti. Nu exista consecinte legale. Nu are nicio legatura sexul cu majoratul.
Oricum, lucrurile nu sunt dupa cum iti convine tie, sau imi convine mie, ci sunt stabilite clar, legal.
Din ce imi dau seama, probleme mai mari au astia care maraie pe aici, decat cei doi. Ei isi vad de viata lor, iar voi va spargeti capul aiurea cu tot felul de probleme.
Ce discernământ poate avea o copiliță de 13 ani? Care poate fi obligata sau constrânsă, convinsă si cu o ciocolata sa facă orice? Nu ma lua cu "legea spune", așa sunteți voi bărbații? Aveți nevoie de niște legi care sa va spună sa nu va culcați cu o minoră, ca altfel ați face-o si cu una de 10-12 ani, (unii din voi, nu toți, nu generalizez). Sa o luam moral acum, lasă legea. Dacă există o lege, nu înseamnă ca e si bună neapărat, sunt o grămadă de legi proaste.
In încheiere, îți urez să faci si tu o fată, si la vârsta de 13 ani, cu trupul încă crud, de copil, să ți-o babardească un ditamai animalul de 30, ca e legal doar si e adolescentă, și-a dat acordul și tot, știe ea mai bine, e matură, ce mai, poti sa o și măriți, de ce nu.
Las-o baltă, nu ai înțeles ideea. Era doar un exemplu, cu ciocolata, unele fete sunt mai naive, altele nu. Eu una nu am fost naivă, la 13 ani, am avut educație de la părinți și nu m-am lăsat influențată de nimeni niciodată sa fac ceva. Dar unele fete nu sunt așa, majoritatea pun botul la orice vrăjeală ieftină la vârsta aia si știi prea bine asta. De aia individul respectiv nu a fost in stare sa agațe o femeie de vârsta lui si s-a aruncat la o minoră, ca stia ca e pradă sigură.
Repet, dacă nu erau legile, voi bărbații ați distruge inocența a multor copile cu sau fără voia lor,(ca si cum ar avea discernământ) cu părinți prea permisivi, din păcate.
Poate da Dumnezeu sa ai o fiica sa pățească la fel sa vedem atunci poate înțelegi ce am vrut sa spun.
M-am convins de tine, dacă ii iei așa mult apărarea ăluia, cel mai probabil esti si tu la fel ca el, îți plac minorele.
Tu esti analfabera functional? Intai spui ca tu nu ai fi putut fi prostita asa, si logic, nu esti tu miezul din caisa, evident ca daca tu nu, mai sunt si altele, apoi spui ca e "prada sigura". Nu merg ambele variante.
Oricum, sa aduci in discutie un spiridus, al carui asa zis fiu, conform povestilor mistice crestine, a fost nascut de una la 13-14 ani, pentru a combate sexul cu minori, e prostie in forma pura.)
Omule, ai probleme grave la mansardă, tu realizezi ca susții sexul cu fetițe de 13 ani, în repetate comentarii, luându-i apărarea tipului din postare? Asta nu arată decât faptul ca esti un pedofil libidinos si infect la fel ca el. Calmează-te ca nici eu nu cred in acel zeu, ca dacă ar fi existat, ar fi ras de pe fața pământului oamenii ca tine, care încurajează sexul cu minori de orice vârstă. Sub 18 ani se consideră MINOR ca e copil sau adolescent, așa zice legea.
Analfabet esti tu, ca nu ai răspuns decât la ce ți-a convenit ție din comentariile mele, pentru restul, nu ai argumente, de aia nu ai răspuns, ca nu ai fost in stare sa înțelegi nimic.
Cred ca îți bagi unghia in gât că ăștia cu legile lor noi nu te lasă sa ți-o tragi cu fetițe. Mi-e scârbă de voi!
Să-și asume și părinți de "relația" asta sa nu se plângă după că a ajuns pe mâna pedofililor copila lor. Cum se face că el este sărac cu permis?) nul ia nimeni la muncă)? săracul amărât rău pedofilul...
Pai parinții si-au asumat, l-au luat la ei o vreme, merg la evenimente în familie împreună.
Nu e sarac sărac, dar fata de ea da.Are permis, mașina, casa dar în comparație cu ea sta slab.
Ia când avea 13 ani el cât avea 25? Săracul pedofil câtă "nedreptate" a așteptat o să mai crească "loial" pedofilul...
El sarac si batran? E clar ca nu o iubeste pe ea ci banii ei.
A luat-o de mica si a prostit-o cu "cat te iubesc" si "asta e viata frumoasa, cu ce iti dau eu".