anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere ai ca PSD a castigat majoritatea alegerilor din tara?
Eu cre'ca Romania isi merita soarta, au murit oamenii aia la revolutie ca romanii astia sa aleaga acelasi partid cu aceleasi idei de suprimare a romanului.
Romania nu se va schimba niciodata, pentru ca atat timp cat majoritatea romanilor nu vor pune picioru'n prag, Romania va fi doar o tara'n Europa de est ca toate celelalte, saraca, cu un nivel de educatie scazut si cu bani scosi din tara chiar de conducatori.
www.youtube.com/watch?v=x7slwXVJazI

Allahu Akbar!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce nu scrii si ca liberali sunt la putere si o ducem super bine, de ce nu spui ca partidele dreapta sunt la putere din 2004 pana in prezent

| TrăieşteClipa a răspuns:

Se spune ca fiecare are exact ce merita.
Poate in alte vieti am fost criminali, plagiatori, hoti etc.

| pufulescu a răspuns:

Eu as dori sa aduc prinos de recunostinta si fierbinti omagii politicienilor " de dreapta " din Romania ( PDL ), care prin munca asiduua au ridicat nivelul de trai... asa de sus ca din 2006 tot plecat prin strainatate trebuie sa stau!
Traiasca Basescu!
Shalom alechem!

| Cristi1Cristi1IdlibParty a răspuns:

Mă, tu esti troll de la statul islamic? Şi ăia tot cu "allahu Akbar" sunt si tot de dreapta sunt (de extrema chiar) din moment ce le taie capul celor care "isi merita soarta" si mai sunt creați si de SUA care e tot de dreapta? Glumesc. Stai linistit. laughing