Imi place la nebunie! In fiecare zi ii multumesc lui tata ca, din toata lista, l-a ales exact pe asta.
Si are si avantajul ca, nefiind prea frecvent intalnit, nu sunt nevoita sa intorc capul, pe strada, cand striga vreunul de nauc.
Si imi e suficient un singur prenume. Multumesc, tata, ca nu mi-ai pus doua!
Raluca-Valentina. Imi plac ambele. Mi se spune Raluca. Si eu as fi vrut ceva strain, mai rar folosit.
Adrian Nicolae. Adrian pot sa spun ca imi place, asa imi si spune lumea. Nicolae nu prea. As fi preferat, sa zicem, Daniel poate.
Mai Laurentiu, tu iti schimbi numele ca pe sosete de ce? Dar vezi ca eu mereu te ghicesc
Tu vorbești? Eu cu contul ăsta sunt GreyN de la început. Acum am vrut asta, dar voi rămâne GreyN. Nu ciripi mai mult.
Pai mie imi apari Rainy
Acum sunt Rainy dar de abia acum 1 oră l-am schimbat. Sunt GreyN de 6 luni aproximativ, deci nu îl schimb așa des.
Eu voi fi din nou GreyN, dar mai stau așa deocamdată.
Okey.
Îmi place noul nume. Tigrule.
Si mie
Waw.Esti campionul zilei:O Ti-au trimis adminii cadoul? Ce ti-au dat?
Nu se dă pe campionul zilei ci pe campionul lunii. Din fericire da, am primit căci am fost selecționat, tras la sorți pentru luna ianuarie.
Si ce ai primit?
http://www.tpu.ro/blog/
Dă în jos.
Super man.Sa te bucuri de ele.
Mulțumesc.
Imi place, dar cred ca asi fii vrut unul mai rar, ceva cu influenta Americana...
Foarte bună. Îmi place. Dar, aș fi vrut altul și mai frumos față de actualul. Eu am două prenume.
Buna!
Imi place insa e prea simplu as vrea ceva mai exotic.
Semnat Putin Vodka 228.
Dar care-i prenumele tau?
1 leu și îți zic
Si de restul caramele
Da :3
Am doar 90 de bani
Te împrumut eu
As vrea sa il schimb, il urasc. Toti imi spun ca e un nume de caine si mai si suna a numele unei fete fara pic de viata in ea.
Da, imi place. Adica unul din ele
Celalalt e cel mai naspa prenume existent pana acum. Si, da, de acord cu tine
Eu am doua, si imi plac amandoua foarte mult. Daca o luam asa, mi-ar fi placut sa ma nasc in alta tara.
Buna,si eu la fel ca tine am un singur prenume, si de asemenea si fi preferat doua.