Nu,nu a procedat greșit.
Păi de ce sa accepte cereri de prietenie de la niste oameni care au batjocorit-o și umilit-o în trecut?
Intodeauna în viața e bine sa te ferești de persoanele care ți-au făcut rău în trecut, nu trebuie să le urăști dar trebuie sa le eviți.
Personalitatea e cheia schimbării in bine, foarte rar se întâmplă ca un pămpălău sa se schimbe la 180 de grade așa și la fete zde obicei un om foarte timid cam așa rămâne toată viața cu mici excepții,ca și în cazul tau. Eu de exemplu eram bătăuș și prost la învățătură și brusc am inceput sa învăț bine și să fiu unul dintre cei mai cuminți din clasa! Dar ști care e faza? Un om care e prea bun e luat mereu de prost,să îl consideră fricos nu că ăla gen ar respecta cu cutărescu,se confundă bunătatea cu frica și mulți care suntem buni suntem luați de oaie de niste neica nimeni în drum că majoritatea doar gura e de ei în intimitate sunt niste bețivani și tripati,denaturați chiar ăștia se găsesc sa judece că un om inteligent un om smecher care e pe bune șmecher nu se ia aiurea de oameni să arate cine e miezu nu se crede mai superior și respecta pe toată lumea indiferent de nivel,și de statut social,tomberoanele ăștia se găsesc sa se ia de cei vulnerabili că de cineva șmecher nu au tupeu niciodată că și-o ia în bot.
Ce am observat eu este că în această țară plină de maneliști și cocalari cordiți analfabeți funcțional dacă ești un om prea civilizat și bun nu impresionezi pe nimeni,din contra te ia de prost,de fraier indiferent că ești fata sau băiat,oamenii valoroși nu sunt apreciați,oamenii bine educați,pașnici, așa l-au ucis și pe Ceausescu daca omul ăla trăia acum nu mai eram subjugați de toată lumea, nu ne pierdeam suveranitatea nu eram sclavii nimănui așa și pe Vadim Tudor l-au făcut mulți nebun când omul ăla era efectiv un geniu, sunt apreciați in schimb oameni ipocriți, falși cu 100 de fete și perverși. De ce!? Pentru că majoritatea se identifică cu omul pervers,fals,profitor, ipocrit. Când un om e bun ne batem joc de el sau îl omorâm,pe ne cam merităm soarta,au drepte nemții că suntem sălbatici și primitivi când noi ne subjugăm propriile valori care și aceștia sunt foarte foarte putini. Uita-te la ai noștri că majoritatea asculta manele asta e nivelul nostru,mulți urăsc țiganii dar sunt înnebuniți după muzica lor.
As avea o părere bună,acea persoana clar s-o dezvoltat din toate punctele de vedere nu a stagnat a existat o evoluție semnificativă,foarte rar un om foarte timid,pudic se poate schimba,mulți nu se schimba și își iau Bullying chiar și de la propria familie, de multe ori persoanele tăcute sunt foarte imprevizibile, extrem de periculoase că țin în in tot raul, au multa frustrare in ei, și în final când se răzbună devin letali.
Eu în locul acelei persoane nu as mai baga niciodată în seama persoanele care au subestimat-o nici nu le-aș saluta dacă i-aș vedea pe strada pe unii care s-au comportat aiurea.