Eu cred ca una buna.Am un 1m50 si de a lungul timpului am fost simpatica multor oameni.
Ce intrebare e asta? Cine isi face pareri despre un om dupa aspectul fizic? Parerile se formeaza in functie de comportamentul oamenilor.
Fix ceea ce mi as dori sa am si eu, dar fetele alea cauta barbati inalti, asa ca astept robotica mea sexy de 1, 60
Dacă e deșteaptă și amuzantă, nu contează cum arată. Cât de înaltă e*, scuze, m-am grăbit.
Fund să aibă.
Și picioare.
Și față și e ok.
Poate o las să-mi cumpere ceva.
Depinde de gusturile fiecaruia...cred ca sunt destui baietii care prefera fetele mai scunde. Mie una imi plac cele micute de statura, slabute mi se par mai feminine si delicate. Si le poti strange toata ziua in brate.
E evident ca un tip inalt prefera o tipa inalta. Trebuia sa intrebi ce parere au baietii scunzi de fetele scunde
Nu e vorba de o parere, e vorba de caracter. E ca si cum ai intreba ce parere aveti despre brunete, n-are sens.
Nu cred ca despre persoana iti faci pareri dupa aspect. Cand e vorba de aspect iti place sau nu-ti place fizicul unei persoane. Asta nu e o parere despre om, ci despre fizicul lui. Nu poti respinge prietenia unei persoane pentru ca e scunda, nu poti sa o desconsideri pentru asta.
Daca intrebarea se refera la relatii avea mai mult sens daca era formulata asa "Va plac pesoanele scunde?" Dar nu asta a intrebat. Deci nu vorbim despre relatii amoroase aici. Vorbim de oamenii din jurul nostru cu care vorbim, pe care ii catalogam intr-un fel sau altul.
Uite, eu te-am catalogat deja dupa raspunsul tau, fara sa stiu cat esti de inalt.