anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere au fetele despre baietii timizi? Vor iesii vreodata din zona lor de comfort?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zic ca sant fraieri si profita la maxim de ei

| LoveSleep a răspuns:

Doar eu nu înțeleg întrebarea?

| OldSoul a răspuns:

Ce parere sa aiba?
Vor spune ca sunt draguti si la locul lor dar cu toate astea nu ar vrea sa aiba alaturi astfel de baieti, si sincer, au dreptate...
Acum daca vor scapa de timiditate, asta tine doar de ei.

| anonim_4396 explică (pentru OldSoul):

De ce sa nu fie alaturi de ei? Ce le opreste?

| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Cei timizi nu prea au sanse, fetele sunt atrase de "badboy" de cei cu atitudine, cei care le fac sa se simta "protejate" chiar daca cel mai adesea sunt o alegere gresita... Asta vor ele, barbati adevarati!

| T0T a răspuns (pentru OldSoul):

De ce generalizezi, eu sunt timid și am o fată care eu zic că mă iubește mult și nu profită de mine așa cum zice șofer, și spre deosebire de alte fufe mi-a demonstrat asta.

| OldSoul a răspuns (pentru T0T):

Atunci te poti considera un tip norocos!

| T0T a răspuns (pentru OldSoul):

Probabil, în viitor voi putea spune asta. Majoritatea fetelor am observat că ori sunt superficiale, ori imature și naive, ori arogante și orgolioase, ori panarame și în loc să fiu cu una de genul(aici exclud categoria cu naivitatea și imaturitatea căci astea se pot remedia ușor) preferam să rămân singur sau neah dacă se ivea o aventură vreo dată nu îi dădeam cu piciorul, dar nu ceva de viitor. Rareori am observat sau cunoscut o tipologie diferită de fată iar dacă am cunoscut aceasta voia un tip de viață, un tip sociabil, extrovertit. Faza e că și eu sunt diferit și pentru mine șansa să găsesc o fată să mă aprecieze pentru ceea ce sunt era mică dar uite că nu se știe niciodată. Persoana potrivită poate fi găsită oricând(asta dacă mai ești la prima vârstă) iar chiar dacă anumite categorii predomină, nu toate-s la fel, totuși.

| OldSoul a răspuns (pentru T0T):

Ai deplina dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca timiditatea asta e pana isi gasesc persoana potrivita ca sa se simta in largul lor.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect dar câte fete răbdătoare cu un astfel de băiat se vor găsi, până ca acesta să fie în largul lui?

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Destule daca stii sa le alegi pe cele potrivite iar baiatul ala mai are si ceva interesant de oferit.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu prea cred.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Destule daca stii sa le alegi pe cele potrivite iar baiatul ala mai are si ceva interesant de oferit." Vai cata naivitate in atat de putine cuvinte. PE ce planeta traiesti? Suna haios acel "destule". Plus ca poate baiatul sa fie si astronaut, daca nu ridica ochii din pamant cand vorbeste cu una tot nu mai conteaza. Dupa comentarii cred ca esti fata si pare ca vorbesti mai mult pentru tine nu pentru restul fetelor.

| anonim_4396 explică (pentru UnBroken2016):

In neverland traiesc rolling on the floor). Asta e opinia mea, nu bag nici un milimetru din unghie in foc pentru restul fetelor. happy

Întrebări similare