In anumite conditii, devin si pioasa! Ma bag!
Nefiind cap si nici macar coada a BOR, pot sa imi exprim parerea sincera: nu consider ca prelevarea de celule stem ar trebui sa faca obiectul vreunei discutii in contradictoriu, deoarece cu ajutorul lor se pot salva vieti! Stiu eu prea putine?!? Posibil!
Atentie: asta e un off topic!
Zbenguici, tu postezi asta la Conversatii, ca sa se piarda rapid printre intrebarile ce se termina cu ''dau fundita'', in timp ce la Stiinta si Filosofie se pun intrebari ca:
''Imi spune cineva si mie niste urari de majorat? am o prietena care o sa implineasca 18 ani si nu stiu ce urare sa-i trimit. dau funda celui mai bun''
''Cam cat ar costa un caine husky? cel mai mic pret pe care mi-l puteti da.''
''Urgent! Nu am gasit asa ca va intreb pe voi.Imi puteti da un referat despre pestii vivipari?''
Termenul de "religiosi" e malitios.Ma indoiesc ca o sa raspunda prea multi.Ma sacrific eu.
Nu sunt religios si nu apartin nici unei religii.Insa cred in Dumnezeu. Sper ca imi este permis sa raspund...
Nu cred pe principiul "Crede si nu cerceta" ci pe baza a cel putin 3 dovezi clare din viata mea.
Daca altii sunt convinsi ca se trag din maimute, nu au decat.In cazul multora e foarte plauzibila teoria.Ar fi interesant sa aflu de ce unele maimute au ales sa ramana maimute si nu au devenit oameni. E de inteles pe de o parte.Probabil nu au vrut sa se faca de rusine...
Chiar nu e cazul sa explici ce e o celula stem. E interesant ca vorbeste despre cultura generala cineva care isi coloreaza numele ca o fetita de gradinita.Mai vorbeste despre prigonire cand el apare si comenteaza total in afara subiectului.Mai si jigneste gratuit oamenii care cred in Dumnezeu, dand dovada de inteligenta si educatie.
Fiecare e liber sa creada sau nu.Toleranta nu e doar o obligatie a crestinilor ci a oricarui individ care traieste intr-o societate.
Am scris total in afara subiectului, dar nimic nu a fost pe subiect si, mai ales, au raspuns persoane carora nu le era adresata intrebarea, facand pe inteligentii.
Acum la subiect:Sunt de acord.
Identitate, interpretarea data de dumneata cuvantului religios este malitioasa, nicidecum interpretarea mea. Imi atribui ganduri pe care nu le am.
Intrebarea mea nu vizeaza toleranta sau intoleranta niciunei parti ci, mai degraba, ma interesa parerea celor care se considera adeptii unei religii- mai ales ca aici pe site ei abunda. Ma interesa interpretarea morala a dumnealor vis-a-vis de un subiect controversat si "fierbinte". Imi inchipui ca foarte multi dintre ei sunt la curent ca se fac cercetari in acest domeniu si ca rezultatele nu sunt tocmai crestinesti de multe ori si implica problematici grave de bioetica.
Iti multumesc pentru caracterizeaza aparent psihologica si pentru dreptul pe care ti l-ai arogat de a judeca o persoana si nu o intrebare la care- asemenea celorlalti- nu i-ai raspuns.
Pe ei nu i-am bagat in seama pentru ca nu au devenit personali cu mine- aceasta este justificarea pentru care iti raspund doar tie. Daca te deranjeaza nick-ul meu pe care il pui in relatie cu o "oarecare" cultura generala. iti atrag atentia ca intrebarea mea este pusa la conversatii pentru ca ma interesau pareri- atat. Daca iti arogi dreptul de a ma judeca din punct de vedere psihologic si psihiastric, am testare pe data de 10, la orele 16. Esti binevenit.
Apoi, nu ma intereseaza sa discut oameni carora trebuie sa le explic ce inseamna o celula stem si ce e bioetica- acesta este si motivul pentru care nu am mentionat trimiteri bibliografice.
Si apoi, la subiect cu ce anume esti de acord, pentru ca daca este sa imi recitesc intrebarea de 10. 000 de ori tot nu o gasesc o intrebare inchisa, ci una care necesita o parere, nu un da au ba.
Numai bine!
Pretene sau pretena religia nici pe mine nu ma intereseasza dar in schimb in in mintea ta si sa mea si la toti domnul pus in noi gindul vesniciei cu alte cuvitne daca mori in noaptea asta nunde iti vei petrece vesnicia in rai cu domnul iisus sau iad cu dusmanul lui asta trebuie sa is pune fiecare om intrebarea asta daca mor in noaptea asta unde merg in vesnicie eu am de ales aici nimeni altcineva nu decide in locul mau sau al tau tu decizi unde iti petreci vesnicia pet ca este viata dupa moarte si e vesnica asa ca primeste pe domnul iisus in inima ta ca domn si mintuitor si vei avea pace si liniste sufleteasca si desigur viata vesnica in cer ok iar cit despre celule stem este bun din punct de vedere medical si salveaza veti omenesti
anonim_4396 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: