Oricât de mult impozit plătești la stat, orice asigurare de sanătate ai avea, oricât de gratuit ar trebui să fie totul, dacă nu-i bagi niște milioane în buzunarul ăla grețos de mare de la halatul doctorului, sunt șanse să nu-i reușească operația. Șanse prea mari ca să riști asta.
Eu as prefera sa mor decat sa dau bani de pomana iar peste cativa ani ma trezesc din nou cu probleme, sant ca mecanicii doctorii te opereaza dar prost ca sa mai dai mita, Romania e facuta sa mori odata ce ai prins o boala.
Mai bine mergi la un spital privat chiar daca costa mai mult sau sa pleci in strainatate unde medicul isi face datoria asa cum trebuie.
O părere foarte proastă, deoarece dacă nu dai nimic nu se ocupă nimeni de tine, sinte m o țară de cersetori si de milogi.
Diferenţa dintre România şi alte tări este că în România dacă vrei să te bage cineva în seamă trebuie să le dai plicu.
Chiar am văzut un reportaj la ProTv la România te iubesc, o operaţie în Italia care costurile au fost acoperite de ei şi mai spuneau că aici nu România o asistentă drăguţă.
Să încerce cineva să mă contrazică...
@cristidinbucuresti, te sustin total. Nu mai are rost sa comentez eu, parca mi'ai citit gandurile. Pe scurt, o parere proasta.
Fara mita nu ai cum sa te tratezi in spitalele din Romania si s-ar putea sa iesi mai bolnav decat ai intrat.
anonim_4396 întreabă: