A fost si vina ei. si-a aratat sanii pe net, dupa intr-o scoala noua se culca cu unu dupa 2 saptamani. nu era chiar ingeras. nu zic ca a meritat sa se sinucida, dar cum am zis, nu era chiar un ingeras.
Și totuși tot societatea are mai multă vină.
Să nu uităm că fata era la vârsta adolescenței, la fel ca și mine.Perioadă,în
care ai nevoie de modele pozitive, de multe informații și de asemenea de un grup, un anturaj care să-ți influențeze în bine comportamentul.
Într-o astfel de societate în care dacă n-ai făcut oral cu nu știu ce tip popular ești considerat un nimic.Adolescentul este fragil,influențat,ar face orice ca să fie respectat de anumite persoane.
Dacă îți zic ție că dacă nu te apuci de fumat te urăsc, ai face-o? Nu, pentru că ai o gândire matură, nu gândirea unui adolescent, a unei victime a societății.
De aia sper să învățăm la școală educația sexuală...
Eu nu am avut un anturaj de mic asa ca am stat in afara prostiei. in a 9 ce am fumat si eu 3 luni ca sa fiu mai "jmecher" ca restul dar cand am vazut cum mi se duc banii munciti aiurea am zis gata e ultima oara cand ma i-au dupa oameni prosti. deci, depinde mult si de mintea omului.
"Într-o astfel de societate în care dacă n-ai făcut oral cu nu știu ce tip popular ești considerat un nimic." depinde de mintea prostului cum am zis, daca esti sau nu destul de inteligent sa iti pese de parerea tuturor ratatilor care te fac proasta ca nu faci oral nu stiu carui jegos ( vorbesc in general nu de persoana ta )
Nu am nici o parere... daca atata o duce capu sa faca e problema ei. Imi pare rau de ea dar asta a fost.
Oricum eu sunt contra deciziei de a te sinucide.
Yay, ce bine ma cunosti
[fain in ora de tehno, ce sa ziiic]
Un caz foarte trist, mi au dat lacrimile cand am vazut filmuletul...
Ce pot sa spun, e si vina ei (desi la 13 ani sau cat avea cand a dat acele poze, nu cred ca stie mai nimeni sa faca diferenta dintre bine si rau), si vina celor din jur care si au batut joc de ea dar mai ales a parintilor, care n au verificat macar putin cu cine vorbeste fata lor pe internet...
Pacat de ea, avea tot viitorul in fata