Hey!
"Ce părere aveți despre droguri?"
Una rea ...normal.
"Le-ați încercat vreodată? " - Nu si nici nu am de gand.
"Dacă da, cum ați descrie experiența?"
... Nu am incercat insa pot sa banuiesc ca este ceva in genul oricarei placeri. Pe moment te simti bine, razi ca prostul si dupa ce se termina efectul esti o leguma, vrei mai mult si...
"Dacă nu, ați vrea să încercați? De ce?"
Nu. De ce?
Simplu.
✌ Nu sunt curios.
✌ Nu sunt risipitor. Cu banii pe care ii am prefer sa iau un anumit obiect sau sa imbunatatesc ceva ce am deja.
✌Tin la corpul meu...
✌Vreau sa traiesc cat mai mult ca sa vad ce se alege de lumea asta.
✌ Consider ca nu numai ca iti faci rau daca folosesti astfel de substante dar iti si bati joc de propriul corp. *Te minti singur.* Prefer sa fiu fericit din alte motive...nu datorita unor substante.
Te droghezi si ce rezolvi? Esti mai fericit? Nu prea cred. O sa ramai bolnav...sarac iar atunci unde o sa mai fie fericirea?
Este doar parerea mea.
Succes!
Daca vorbim de pastilele medicinale(ca si ele sunt tot droguri) le-am incercat de foarte multe ori, daca vorbim despre substantele halucinogene nu le-am incercat niciodata si nici nu o sa le incerc.De ce? Simplu, nu pot lua ceva ce imi face rau chiar si daca iti da o stare de euforie pe moment tot rau iti face in cele din urma.Prefet cele medicinale dat nu de placere ci de nevoie.:d
Aa si apropo ''drogurile'' mele preferate sunt dulciurile, pentru ''drogurile '' astea as baga mana si in foc.
N-am incercat, as incerca, dar cine stie cum o sa reactionez, as incerca daca as fi intr-o camera in care sa nu fie nimic, nici fereastra, peretii sa fie acoperiti cu ceva moale sa nu mai dau eventual cu capul de ei )) si sa fie si un medic pe langa mine daca ceva nu merge bine... Raman la vinul meu, e cel mai bun
Nu am nicio parere buna.Nu le-am incercat si nici nu am de gand pentru ca sunt periculoase
Nu vreau sa jignesc pe nimeni da' mi se pare ca persoanele care se drogheaza au probleme grave.
Ciuperci şi Marijuana... îți dă o stare de euforie deosebită, depinde şi de starea pe care o ai atunci când consumi, nu e recomandat să iei droguri cănd eşti suparat. Am consumat puțin, prefer să mă amuz pe seama drogaților.
Hasis, iarba si de cateva ori ciuperci. E ok, e chill. Daca ai si unde sa fumezi sa nu te deranjeze nimeni sau sa nu stai cu grija ca te prinde cineva sau ceva de genul e super chill si poti sa savurezi ca sa zic asa. Sa fumezi pe strada e chiar aiurea.
Poate pe moment nu este rău ci este bine. Depinde din ce perspectivă privești și unii sunt oamenii momentului și dont give a fc.k pe ce va fi și pe viața lor per ansamblu și alții se gândesc mereu la viața lor și la cei din jur într-un mod serios și au altfel de planuri și dorințe pentru viitor. 2 categorii diferite, aici termenul rău sau bine capătă alte înțelesuri.
așa e, dar nu poți să te refugiezi la nesfârșit în droguri. ar trebui să ai puterea să-ți rezolvi problemele. nu să te droghezi, să ai parte de fericire câteva clipe și apoi să te întorci la realitatea ta, care nu e tocmai ceea ce-ți dorești. aici e vorba de lașitate.
Realitatea nu va exista niciodată în adevăratul sens. Cât despe lașitate, poate fi și asta dar poate fi și doar pură plăcere și mod de viață. Unii sunt obligați de circumstanțe să se întoarcă, alții nu, iar din ăia care ajung să se întoarcă mulți o să regrete și să nu se mai poată întoarce la o viață cât de cât normală. Lucrurile pot merge pe foarte multe căi. Cât despre rezolvatul problemelor ție îți este ușor să vorbești despre asta, dar altora le e imposibil și cred că știi că mă refer la foarte multe lucruri aici.
înțeleg, toți avem probleme, dar asta nu înseamnă că trebuie să-mi mai fac altele. în fine, fiecare își alină durerea altfel.
Florinache_1847 întreabă: