Imputitu dragnist inca e la putere, trebuie trimisa o trupa militara specializata in atacuri silentioase sa scape tara de tot parlamentu din capitala cei care umbla pe acolo zic porci nu politicieni
Schimbarile de care are nevoie Romania cer mult mai mult timp decat o sa stea Codruta pe postul ala.
Nu se va schimba mare lucru decat atunci cand psd va pierde puterea.
Nu. Doar dupa Armaghedon sub guvernarea lui Hristos cand nu vor mai fi guverne omenesti.
Kovesi e aia luata de Basescu din Sibiu unde "combatea" NIMIC, si a facut-o dintr-o semnatura Procuror General si Procuror DNA...de n'spe ori?
E TARE!
Sunt absolut sigur ca toata Romania se va schimba in bine, si in bine-mersi!
O sprijin!
Nu se cheama ca sunt si eu patriot?
Nu ca nenorocitii de nemti, care si-au abandonat propriul candidat nemtoi 100%, ca sa o sprijine pe Minunea din Sibiu!
O sa fie cea mai CEA, am toata'ncrederea-n ea!
Na! Ca fac si rime!
Ce mai vrei?
Daca mai exista dilii care mai cred in "oameni Providentiali", un "Unu" care schimba o tara...atunci mult succes cu asta!
"Nu ca nenorocitii de nemti, care si-au abandonat propriul candidat nemtoi 100%, ca sa o sprijine pe Minunea din Sibiu!"-Nu imi pot explica, cum Germania -motorul Uniunii Europene- renunta la candidatul propriu in favoarea celui roman?
Banuiesc ca alegerea lui Kovesi ii va convinge pe niste romani de "lucrul bine facut, nemtesc " al actualului presedinte de a o sprijini.
Germnaia nu ar avea decat de castigat din realegerea unui atnic german in functia de presedinte al Romaniei.
Ce o fi in capul meu? Un roman a ajuns mare peste aia. Sa ne bucuram.
Bog999 a răspuns (pentru Darkmagic):
"Nu imi pot explica, cum Germania -motorul Uniunii Europene- renunta la candidatul propriu in favoarea celui roman?"
E usor...
Germania cred nu vrea sa dea in francezi, italieni, olandezi, (corupti si ei ca niste beșnițe), cu mana unui german.
Folosesc o coada de topor din Romania, una ascultatoare, care stie "lectia": "Strainii sunt corecti, corupti sunt numai romanii".
Cate dosare de MARE coruptie a avut Romania cu straini?
Doar la o cautare, am gasit 3, ALRO, EADS, Microsoft.
Doua sunt conglomerate occidentale, primul e rusesc.
Cati rusi, francezi, germani, americani au intrat la zdup?
Zero, nada!
Acum o sa invete ca germanii sunt corecti, si restul, sunt niste corupti nenorociti...
PROSTI oameni, aia care mai cred ca o individa comuna, care nu s-a remarcat cu nimic, va schimba o natiune!
Ce e?
Ioana d'Arc?
10 ani a tot fost procuror, ba DNA, ba General.
E in Romania mai putina coruptie?
Sunt zece ani!
A schimbat un...cuc.
Inchei.
Inca o data: Succes cu asta!
O sa fie mai rău.
Nu știți ce are ia în cap.
Oricum are fata de pușcăriașă
Ti-a dat Daddy portocale?
Mută televizorul de pe Antena 3!
Mă bucur că a primit postul un român, mai avem ceva de oferit in afara de sezonieri, chiar nu mă așteptam, a reușit în ciuda faptului că multe persoane nu doreau că ea să aibă funcția asta.
S-ar putea sa se produca mici schimbari, daca stam sa ne gandim ca acesti perfizi de psd-isti au incercat cu tot dinadinsul sa o distruga pe plan profesional. Inseamna ca se tem de ea si se asteapta la unele repercursiuni.
UnderPressure întreabă:
SaveTheNature întreabă: