O fata frumoasa, talentata, populara, indragostita... ce sa mai zic? Parerile despre ea sunt impartite, sunt multe fete care o considera un model sau pur si simplu unora le place cum canta. Mi se pare ok, dar nu ma preocupa in mod special. Chiar merita sa discutam despre viata ei pe TPU?
O drogata care se vinde pentru publicitate
retardata!
fraiera!
sper sa fie data afara de la disney channel...
e un exemplu negativ pentru toti fanii ei, pentru toti cei care vor sa fie a ea!
fundita?
O adolescenta cu un talent supraevaluat, a avut parte de prea mult succes nu numai din cauza vocii, ci mai mult datorita tatalui ei, Billy Ray Cyrus. Acum i s-a urcat la cap talentu', fara sa-si dea seama ca mai sunt si altii oameni in jurul ei care au la fel de mult talent sau poate mai mult decat ea. Acum isi bate joc de tot, mai ales de fanii ei care sunt din ce in ce mai putini. Miley Cyrus, dupa parerea mea nu este speciala, nu mai merita nici sa o lauzi, nici sa o injuri, poti doar sa o ignori. Nu mi se pare un subiect de discutie prea palpitant
Fundita?
Tampita, idioata, fitoasa, proasta ( dooamne isi uita versurile melodiilor?! )... Nu am o parere buna legata de ea.
O fata frumoasa, talentata, populara, indragostita...ce sa mai zic? Parerile despre ea sunt impartite, sunt multe fete care o considera un model sau pur si simplu unora le place cum canta. Mi se pare ok, dar nu ma preocupa in mod special. Chiar merita sa discutam despre viata ei pe tpu?