Ehehei, mai e cale lunga pina sa apara la noi o femeie cum e la nemti Angela Merkel, sau cum au avut-o englezii pe Margareth Thatcher! Tipul acesta de femeie, suficient de puternica incit sa poata detine functia de presedinte, este atit de rar, incit de aceea toti presedintii sunt barbati. Doar o femeie ca cele doua amintite cred ca ar face fata cu brio slujbei de presedinte, insa la noi la romani inca nu a fost descoperita niciuna. In rest, nu as avea nimic impotriva. Dar nici nu as dori sa ajunga vreuna ca Elena Udrea sau Eba.
Egalite, fraternite, suveranite... din partea mea sa vina si un/o transsexual sau un homo, dar in primul rand sa fie presedinte. Oooo Tepes, unde esti tu Tepes!?
Crede-ma ca Romania este cat de cat o tara civilizata unde este egalitate, numai tarani (la figurat) zic femeile sa stea la cratita
Pe mine nu ma intereseaza detalii de genul asta, insa sunt de parare ca nu ar trebui sa mai existe pozitia asta, democratia in sine fiind inlocuita.
Nu ma intereseaza sexul, etnia, cetatenia, religia, orientarea sexuala, ci eficienta, deci daca este eficienta daca are putere de a schimba ceva in sistemul nostru si daca reuseste nu am nimic cu aceasta idee.
Buna! Mi-ar placea foarte mult sa fie o femeie presedinte si as vota-o daca ar fi o persoana capabila, cinstita, bine pregatita, cu cunostinte solide in amterie de politica, economie etc, ca sa ma exprim asa un fel de Angela Merkel a Romaniei. Imi doresc pentru taar mea un presedeinte bun si patriot, indiferent de sex, orienatre sexuala, culoare, religie, apartenenta politica etc
Daca ar veni cineva din afara tarii la putere ar fi bine, indiferent ca e femeie sau barbat, negru sau alb etc
Eu cred ca atat barbati cat si femeile au aceleasi drepturi, chiar daca femeile sunt mai criticate si barbati le cred mai inferioare merita o sansa sa vedem ce ar face pentru. tara
Ar fii o binecuvantare sau un blestem femeile sunt mult mai ambitioase pun mai mult sentiment in cea ce fac sunt mai abile acum depinde ce fel de femeie e ea daca e o persoana rea, josnica, egoista va duce tara spre distrugere iar daca e o femeie buna cu ambitia si abilitatea ei este posibil sa salveze tara
RappK întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: