În Anglia să știi că deja se întâmplă asta și lumea din această cauză din ce am observat are o frică din a mai merge cu viteză mare, ceea ce pot spune că este un lucru bun.
Dacă ar face asta, n-ar mai lua teren infractorii în trafic, n-ar mai fi enorm, de multe probleme, și iar prinde pe mulți foarte repede! Fiindcă nu vor ști cares sunt mașinile poliției!
Ar fi tare de tot, dacă poliția Română ar avea suv-uri sau Ferrari mașini de poliție cum au în dubai! Magnați!
Bani cheltuiți aiurea! Radare performante & camere și rezolvi problema cu gibonii agresivi în trafic!
Problema este la amenzi și la justiție! Pot sa cumpere și Ferarri de Politie fără inscripții dacă GIBONII își fac de cap în trafic!
Ia sa le dea 50.000 Lei amenda cu plata în 15 zile calendaristic sau executare silita pe bunuri dacă NU plătesc! Sa vezi apoi ORDINE pe străzi!
Ar putea ajuta pentru a prinde mai repede vitezomanii sau oamenii care greșesc și pun în pericol viata altora, chiar astăzi am asistat la o fază, intr-un sens giratoriu o persoană se incadrase pe banda 2 și la ieșire a semnalizat dreapta, si a iesit pe banda 1, având mașini în spate. Câteodată și politia nu se implică dar aici deja intrăm în alt subiect și nu are rost. Deci, eu aș fi pro doar pentru siguranța rutieră.
I-ar face mai prudenti pe unii soferi, ar fi un lucru bun, in Spania umbla secreta in masini civile si pe strada imbracati in civili.
Neimportant întreabă: