Nu stiu, eu nu am nimic impotriva. Sunt unii care sunt cu adevarat pasionati de muzica. Eu am aflat de multe melodii superbe in urma unor astfel de intrebari.
Da, da' mai intai sa se interzica alea legate de id-ul hannei montana, masturbare cu periuta de dinti si altele. dup'aia sa se interzica si alea de care zici tu.
Ar trebuie să facem mai multe cereri să nu mai fie postate multe tipuri de întrebări. Sunt multe de care ne-am săturat. Sunt întrebări sub formă de spam cu votează, etc. Mai sunt întrebări legate de teme (cu toate că s-a discutat de nenumărate ori că nu se fac teme pe site). Mai sunt întrebări total aiurea puse la caterincă. Şi dacă faci o listă destul de lungă undeva la sfârşit ajungi şi la întrebările de care vorbeşti tu. Da, ai dreptate. Cunoscând motivul pentru care a fost făcut site-ul sunt total pe lângă. Dar trebuie să te cam obişnuieşti cu asta. Azi am făcut un an de când sunt înregistrată pe site... şi crede-mă s-au produs foarte multe schimbări. La început a fost ceva intim, întrebări serioase. A devenit populat au apărut câteva întrebări mai aiurea. Au apărut foarte multe reclame şi întrebări puse de copii despre teme şi miley cyrus (sau cum se scrie). Există cam 2 variante. Rezişti sau pleci. Sunt mulţi care au plecat din cauza asta. O altă variantă ar fi pur şi simplu să eviţi întrebările de genul acela.
Sunt persoane care simt nevoia unei confirmari si a descoperirii persoanelor cu aceleasi gusturi.Chiar daca sunt prea multe, aceste intrebari sunt inofensive.Constituie si ele o forma de comunicare.
Buna idee, este chiar nefolositor sa intrebi daca iti place melodia asta sau altceva, asta zic si regulile site-ului ca nu se pun intrebari de genul "O sa ma casatoresc cu X" fiindca nu chiar la toti le pasa daca iti place sau nu.
De acord, dar oricum sunt multe intrebari care nu isi au rostul, dar pana la urma este un site unde trebuie sa ne ajutam reciproc, daca ar fi interzise unele genuri de intrebari cred ca ar cam bate vantul pe aici.
Sincer mie chiar mi-au folosit intrebarile acestor persoane, am cunoscut unele melodii frumoase de care nu stiam. Ei vor doar sa ne impartaseasca si nou melodiile, sa ne vada gusturile, nu trebuie sa fii atat de drastic.
Oky, din lipsa de timp si de inspiratie, si lene de gandire, se poate face si asa. le poti sari fiindca nu poti ajuta pe cineva cu un raspuns decat, pentru a vedea respectivul ca impartasesti aceleasi gusturi, muzicale, culinare, sau de orice fel cu el/ea, care a postat intrebarea sau linkul.
anonim_4396 întreabă: