Daca ai bun simt, spui " imi cer scuze, a fost involuntar gestul" si prietenii tai vor zambi sau iti vor spune ca nu-i nimic.
Dar daca o faci pe prostul, te vor crede nesimtit.
Nu îmi formez opinii după reacțiile naturale ale corpului, mai ales ale prietenilor mei. Aici intră strănut, vânt, râgâit, sughiț, râs, șamd.
Ba nici chiar așa adică așa nu ai cum sa faci nici in glumă măcar este urât rău de tot așa ceva ași intrat in pământ de rușine dacă ar faceo cineva ași pleca de rușine imediată de acolo nu ai cum sa faci așa ceva e prea urât nu ași zice nimic da intre prieteni să faci așa și te comporți așa nu-i bine e urât rău.
Ma refeream o data, de durere de burta, nu mereu o data dar fara lume in prejurime, acum fiecare vede si gandeste diferit de situatie, crezi ca cuiva ii va pasa, eu ma gandesc ca la un momendat voi muri nu de rusine si moartea la propiu, crezi ca imi mai imi pasa, bine nici chiar asa gen sa o dai la minut in minut ca este urat gestu dar gandeste-te in felul urmator esti la o baie publica dintr-un mol si ai intat in baie, si te c... si iese basina atunci iti mai pasa, o sa zici ca nu ca era normal ca asa ceva se intmplae dar gnadestete ca stie respectiva perosna careastepta dupa tine as ca tot acela este nu-i nimic special la asa ceva nici macar gluma in sine nu mai mi se pare asa hilara ca in vremurile de 2010 de ex adica este o gluma moarta
Mindfulness întreabă: