anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți de acele așa-zise "prietene" care ies la plimbare cate două sau în grup, dar care nu se suporta și se barfesc pe la spate?
Ies împreună pentru că nu au cu cine altcineva sa mai iasă?

Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

Ies impreuna ca nu stiu cum e viata in afara bisericutei, cata libertate au de fapt si cat nu conteaza ce se vorbeste despre x sau y.
Pariu ca le este si frica sa sparga grupuletul sau nu cumva sa nu se prezinte la urmatoarea iesita pentru ca le e frica de barfa celorlati membri ai bisericutei. Sunt o tona de copii si copile asa din pacate. Asa invata ei sa-si impuna limitele sau nu, sa faca parte din gloata aia de libertatea si cancan, stirile Romania whatever sau sa iasa din prostiile astea si sa-si vada de viata lor.
Cert este ca si cu o floare daca-i vorbesti urat, ea nu mai creste armonios. asa si cu vorbitul urat de alti oameni, te fac pe tine mai nearmonios (sa nu intram in detalii pe aici ca nu merita laughing ).
Pe scurt nu ai de ce sa tanjesti la asa prietenie falsa, care nu te creste ci te transforma in urmatoarea generatie de babe barfitoare.

10 răspunsuri:
| relian a răspuns:

laughing asa si intrebarea ar fi care? Vad mnu ai somn iar. Tu ai intrebat, tot tu ai raspuns laughing ala e raspunsul, trebuie si ele sa iasa cu cineva, asa ca iese cu oricine, chiar si cu cele pe care nu lear suferi, pana la urma urmei, e mai bine cu cineva decat fara nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol happyhappyhappy eu am lucrat o perioada lunga printre femei, si am obeservat de mult ce spui tu in postare. Femeille, in general sunt foarte competitive, cand este vorba despre atentie, vor validare. Si din cauza asta nu se suporta una pe alta, deoarece cand apare vreun chad, toate isi doresc atentia lui. Am mai observat ca femeile frumoase nu pre au prietene sau mai degraba au prieteni barbati decat femei. Femeile care nu se supoarta intre ele dar totusi sunt "prietene", este pentru ca 1 au nevoie de informatie, 2 sa aiba cu cine barfi. Barbatii se pot certa sau bate chiar si peste o saptamana ii vezi la bere, cand douo femei se cearta, nu isi mai vorbesc niciodata.

Răspuns utilizator avertizat
| Jessica1235 a răspuns:

Ies împreună pentru ca apoi să mai aibe cu ce să se bârfească una pe alta laughing

| wildthing a răspuns:

Hai sa fim seriosi, asta nu prea se intampla...nu iesi cu o persoana pe care nu o suporti, doar pentru ca nu ai cu cine sa iesi. happy
Daca e sa intram in profunzime, e posibil ca acele doua fete sa pretinda ca nu se suporta, pentru ca nu pot accepta faptul ca simt o atractie de tip lgbt una fata de alta...dar cand se iveste oportunitatea de a iesi impreuna, sa nu se poata abtine si sa nu poata refuza oportunitatea. happy

| Ararat a răspuns:

Nu cunosc. Nu cred ca poti sa iesi cu o persoana pe care nu o suporti. Decat daca, poate, una considera ca intre ele e mare prietenie, iar celeilalte ii e jena sa ii spuna ca nu o vede la fel asa ca se complace in situatie.

| Ganderoaica a răspuns:

Nu au cu ce să-și omoară timpul, și te fac să fi vulnerabilă în fața lor ca după să fi subiect de discuție.

| blackann a răspuns:

Who tf cares?

| sammie a răspuns:

Am o prietenă d-asta. Vorbește cu un băiat și e prieten cu el doar pentru că n-are cu cine să iasă afară. Iar el o bârfește și își bate joc de ea pe la spate. Ce pot să spun, proastă părere. Cred că ambii se folosesc din cauza asta.

| 4evergentleman a răspuns:

Panarame