Am un sentiment de empatie fata de aia instabili emotional.De ceilalti care o fac ca da bine nu-mi pasa.
Te-ai intrebat vreoadata de ce nu se ard? Sau de ce nu se lovesc? Pentru ca se simte altfel.
Nu m-am ranit niciodata intentionat, decat odata cand am vrut sa vad ce cald arde metanu' de la aragaz da' am luat mana imediat .
Am expermentat si critici idioate de la idioti dupa ce am incercat sa prind un cutit pe care-l scapasem ca avea maneru' cu unt pe el...e enervant, d-aia nici nu-mi prea dau cu parerea despre ei.
Totusi, despre aia instabili emotional am spus ca am un sentiment de empatie.
Acu' ceva timp treceam extrem de usor de la fericire la o stare de tristete profunda.De obicei, cand mi se intampla asta, aceasta stare era insotita de o durere in jurul sternului care-mi taia partial respiratia.
In acel timp voiam si sa ma sinucid.Cand simteam durerea aia voiam sa ma sinucid intr-un mod dureros, dar nu oricum.Nu as fi putut sa beau acid datorita faptului ca ardea.Totusi,as fi putut sa ma otravesc cu stricnina.
Nu stiu de ce, nu m-am gandit la asta. Poate datorita faptului ca voiam o alta durere sa n-o mai simt pe cea initiala care ma intrista si mai mult cand o simteam.Sau sa vad daca doare ceva mai tare.Chiar aveam senzatia ca pot ignora durerea otravirii, neputand sa-mi iau gandu' de la ce ma adusese in starea aceea si neputand ignora durerea aia din piept.
Poate e o explicatia a faptelor lor.
De atunci nu ii mai judec pe astia.Ii ignor.
Vor doar atentie...nimic mai mult. Au o gandire de copii nu ai ce sa le ceri.
Cu siguranta o sa regrete cand vor creste mari.
Una foarte proasta, ar trebui sa isi bage mintile in cap si sa invete sa isi traiasca viata. Ma refer desigur la cei care se taie intentionat, nu accidental.
Depinde cum se taie daca sunt doar niste zgarieturi se dau mari, daca sunt adanci gen trebuie pansat si restul, au probleme emotionale si trebuie judecati, fiecare cu problemele lor
Ei fac asta pentru a simtii durere, e un fel de ''dovada'' pentru ei ca ei inca mai sunt in ''viata'' si nu ca sunt doar niste suflete pierdute in corpuri straine.Deobicei cei care fac asta, sunt cei de care se i-au ceilalti copiii de la scoala sau cei care au probleme acasa. Unii fac asta pentru atentie, altii fac asta pentru motivul pe care l-am dat mai sus.
Parerea mea ca sunt copii care cred ca daca li se intampla ceva rau e sfarsitul lumii.Nu au o gandire matura, nu vad partea frumoasa
Deci...
Eu sincera, chiar nu ii judec. Probabil copiii aia, nu au o viata asa de "roz", si gagesc alinare in chestia aia cu taiatul.
Copii nebuni...vor doar sa arate ca ei nu simt durerea si vor sa li se acorde mai multa atentie sau altii sufera din dragoste sau altceva si vor sa se taie, vor sa arate ca ei is rebeli ceva de genu...nu e bine sa te tai pe maini
Si eu am 17 ani si..nu ma tai. Poate ca ei se taie ca le place sau nu au o viata foarte placuta.Eu nu judec pe nimeni asa ca nu prea sunt de acord dar nici contra, am incercat si eu si am ajuns la spital.
Sfat:Nu incerca
Nu mi se pare ca e vina lor, sunt instabili emotionali si ar trebui ajutati, cineva ar trebui sa ii ajute si poate nu se vor mai taia. Poate din cauza problemelor prea mari fac asta si ei cred ca asta e singura solutie prin care se pot linisti. Oricum insultele din partea celorlalti mai mult ii vor influenta sa se taie.
Prietena mea se taie pe maini de fiecare data cand ne certam. La final dupa ce isi termina '' treaba '' cu lama si isi face mainile varza isi face o poza si mi-o trimitie. Am ajuns la concluzia ca vrea doar atentie si ca e dependenta de chestia asta...