Nu am nimic cu ei dar eu nu m-as implica intr-o relatie cu un arab[cred ca mai mult din cauza religiei si obiceiurilor lor]
Nu dorim sa dam dovada de xenofobie sau discriminare, dar ei sunt primi care fac asta.Isi discrimineaza femeile si pe cei care practica alt tip de religie.Doresc drepturi si cladiri de cult, religioase in alte tari dar in tara lor daca practici propria religie, ai toate sansele sa fi lapidat.Cred ca este inutil sa te casatoresi cu un barbat care se crede mereu superior si care incerca sa iti controleze viata pana la cele mai mici detalii.Si aici ma refer la barbatii de acest tip in general; intr-adevar ca mai sunt si arabi care sunt emancipati, moderni si nu isi i-au Jiadul cu atat seriozitate.ca femeie trebuie sa fi foarte dispusa si sa ai un gram de nebunie ca sa te casatoresti cu un arab si sa accepti conditiile lui actuale sau pe parcursul casniciei.
Cunosc foarte bine obiceiurile arabilor. Celor neinitiati,li se par exotici,cu un anumit farmec,,barbatesc,,plini de demnitate...Dar cine nu traieste alaturi de ei si nu cunoaste obiceiurile islamice,pot cadea in capcana propriei ignorante. Daca nu vrei sa duci o viata de sclava, sa traiesti intr-o lume in care nu ai drept de alegere si de riposta, multumeste-te sa le admiri,, exotismul,, de la distanta.
DenisaDenisax întreabă: