| awspam a întrebat:

Ce parere aveti de asta?
in general mergeam la o sedinta cu masina mea si cu o colega
dar ieri am mers eu cu ea si barbatul ei,, iar el cat noi am fost in sedinta a asteptat afara,pana aici toate bune dar in drum spre casa a inceput totul,dupa ce a vorbit cu cineva a ramas sa ia doi saci de cartofi,ok dupa asta ne am optrit la supermarket si dupa cateva ture printre rafturi au ajuns la un colt pe acolo unde se servea mancare calda si fastfud din alea pizza saorme, eu ma gandeam ca isi iau ceva si mergem ca trebuia sa mai ajung undeva, stiind ca drumul meu e de o ora am progamat intalnirea peste aprox 1ora si 20min cu un respiro de 20de minute pentru orice eventualitate, mai e trafic cine stie sa nu intarzi e bine sa fi precaut, ok aici in supermarket au inceput ca deja nu au mai rezistat el si ea fiind doua chesti din alea cu panci laughing sa fie si sa nu duca lipsa, au comandata ditamai carnaul de cartofi prajiti salate de parca erau nemancati de 3 zile,si sor supit repede la masa sa infulece,sa numai spun ca mancau si cu mana,ce furculita ca numai rezistau cu atata carne in farfurie sa desfaca furculita si cutitul din punga ce au primit-o cu toata mancarea aia lor,,, eu na ca sa nu fiu nesimtit, mi am comandat o bucata de pizza si am mancat,bun dupa stateau sa se gandeasca cum sa duca si acasa,au gasit ei o punga si au pus resturile din ce le a ramas sa mai manance si acasa,la care ea desface o furculita si ia ultima rosie de pe fundul unei farfuri si o infuleca,bun iesim si asta sa numai spun ca in loc sa iesim pe autobanda el a intrat in oras si semafoare,treceri de pietoni,cum a iesit din oras la apucat cacarea,eu aveam hartie la mine dar nu stiam ca ii vine la dihanie sa se cace ca i-as fi dat, i-am spus ei sa urle la el si cand deschide usa sa il strige mai gaseste un mar in usa, m-a intrebat daca vreau de 2 ori apoi we ca si cum nu ar fi mancat de alte 3 zile a mai bagat in ea marmota si marul,, se auzea cum infuleca cu toata pofta ei, bun vine domnu in masina dupa ce se sterge pe maini si plecam, deja eram cam cu 20 de minute inainte sa inceapa extra timpul, deci 40 de minute pana sa intru in intarziere,,, acum ca mergeam noi bine isi aminteste ca trebuie sa opreasca sa mai faca ceva pana undeva, unde am mai stat vreo 15 minute, si intr-un final am ajuns cu o intarziere de alte 20 de minute de cum prevazusem eu, interesant nu?

1 răspuns:
| piticelm a răspuns:

Amuzant laughing)