| robertopora a întrebat:

Ce parere aveti de baietii cu muschi?

12 răspunsuri:
| Derpina3105 a răspuns:

Daca are muschi, dar nu stie sa foloseasca cratima... atunci tot ce va avea in viata va fi o sotie fara dinti in gura care se scobeste in buric.
deci, muschii nu conteaza asa mult, ca oricine poate sa-i faca, dar inteligenta mai greu.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

O parere foarte buna! Daca n-ar avea muschi, li s-ar imprastia oasele, nu?

| FemeiaPisică a răspuns:

Îmi sunt indiferenți. Dacă au grijă de corpul lor, bravo lor.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Toata lumea are muschi, dar lasand asta la o parte si presupunand ca tu te gandesti la astfel de baieti...
http://3.bp.blogspot.com/......520031.jpg
Nu pot sa zic ca nu arata bine, dar nu-mi plac...par prea perfecti, prea din reviste, prea sculptati sa arate intr-un fel. Iar mie imi plac oamenii cu defecte. :-?

| jojo92 a răspuns:

Se ingrijesc mai mult,le place sa arate bine si fac ceva in acest sens, merg la sala, trag de fiare pana obosesc, platesc, este un efort din partea lor si eu apreciez asta.Personalitatea si educatia ramane la fel. Daca are muschi nu inseamna ca este mai prost sau mai destept.Inseamna doar ca se ingrijeste.

| RAY a răspuns:

Da cu toti avem muschi fara ei nu neam putea misca, interesant este ca cand ai muschi pierzi mai mult in greutate cand faci sport deci e ceva sanatos in plus ridicarea de greutati ajuta inima, dar trebuie si cardio, eu am o parerea foarte importanta sport =sanatate clar nu se compara o ora de sport intens cu nimic in lumea asta

| LaughingKarima a răspuns:

Mie una imi e indiferent. Pana la urma nu aspectul exterior conteaza.

| AirănMeidăn a răspuns:

Prefer sa nu aiba muschi. Inima e un muschi. Sa nu aiba inima. Adica sa fie mort. Cat de necrofil a sunat asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te referi la baietii care isi lucreaza DOAR muschii la sala? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine ca au grija de corpul lor decat sa fie mai ''fragili'' decat fetele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi ratati intalnesc la sala care vin doar pentru fete sau isi fac "selfie" de 10 ori pe minut, aia da sunt niste patetici. dar mai sunt si altii ca mine care merg pentru santataea lor, pentru aia "bravo lor".

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Doar pareri pozitive nu destul ca arata bine in camasa si maiou dar fara ele si mai binebig grin nici nu miros a fum de tigara si in plus cei ce se ocupa cu sportul nici nu biau bauturi alcoolice, maninca corect.Eu sunt pentru un mod de viata sanatos si daca imi voi gasi un sportiv va fi perfect.

Întrebări similare