anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de baietii de pe net care isi pun avatare cu tot felul de „cool guys" de pe nu stiu ce site sau diversi actori masculi feroce? Ce sugereaza?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Mi se pare ceva homosexual sa pui o poza cu cineva de genul tau ca avatar nu ma mir in ziua de azi homosexualitatea e ceva normal, cei care pun poze cu fanii lor nu am nimic dar sa pui o poza de aia cu un mascul e cam gay nu impresionezi pe nimeni real tot un ratat esti indiferent ce avatar ai pe net

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu stiam ca sunt gay pentru ca il am pe Hugh Laurie la avatar laughing

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar nu te dai el, ma intelegi?

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Asta mai trebuia laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ai inteles ma intrebarea. Nu e vorba de personaje. Si cine e Hugh Laurie (portretizand pe dr House) si cine e asta?
http://drakecruise.com/wp-content/uploads/2015/02/Ashton-Kutcher.jpg

Nu stiu daca sesizezi diferenta intre actor (mai ales unul mai handsome) si personaj.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Acum am inteles bre laughing. ce sa ii faci, fiecare e cum e. daca le place sa para altcineva sa se dea altcineva, problema lor

14 răspunsuri:
| William a răspuns:

La fel ca si fetele, sunt constienti ca sunt urati si nu vor sa se faca de ras pe net.

| AirănMeidăn a răspuns:

imi amintesc de un user exact asa care isi punea avatare cu marilyn manson sau eu stiu ce alti tipi hardcore

| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Nici tu nu ai inteles intrebarea. Nu e vorba de personaje/artisti. Ci de actori care arata bine in poze aparte ori tipi random care pur si simplu arata bine si vor sa dea impresia ca sunt ei tipii aia.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

da, tipul despre care zic eu a avut la un momentdat si poze de genu'
am inteles intrebarea

| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Ok. Nu dadeai impresia dandu-l ca exemplu pe Marilyn Manson. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare isi pune ce ii place ce crede ca il reprezinta la avatar. altii pun dosul femeilor, altii muschii barbatilor, altii masini & pisici etc etc. fiecare cu ce ii convine. nu mi se par penibili, penibili mi se par cei care pun poze cu ei, si isi schimba avatarul la 2 zile, tot poze cu ei. aia da moarte dupa atentie adica penibilitate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand eram mai mic puneam si eu poze cu Harry Potter, dar nu ma refer la poze cu personaje de film, ci eventual actorii in sine.

| LostInPark a răspuns:

Ca mai au trei randuri de prasit si pot lua o pauza ca sa-si caute avatare cu Brazi Pitzi sau Bradley Cupru?

| addda2a a răspuns:

Unii isi pun poze cu diversi fotbalisti, adica sunt fanii lor.Despre cool boys nu am o parere tocmai buna.Ei vor sa para cool boys dar, in realitate nu sunt.Multi isi pun poze cu masculi si spun ca ei sunt dar, nu e asa.Insa despre cei care isi pun poze cu fanii lor nu am nimic impotriva.Asta este parerea mea.